Legowisko

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Legowisko

Post autor: Miss_Monroe »

Znajoma kupiła legowisko na kaloryfer (chyba Trixie) dla koteczki i bardzo się ugina, nie wspominając o jakości, że po dwóch miesiącach zaczął się pruć. Na lutowej wystawie Rufi niestety nie miał tych legowisk a bardzo byłam ciekawa jak wyglądają w rzeczywistości. Zaraz zajrzę do wątku Twoich koteczków, bardzo Ci dziękuję za pomoc <pokłon> !
Kocia321

Post autor: Kocia321 »

Ja ostatnio kupiłam swa legowiska dla kotków na taras tutaj: http://www.legowiskodlapsa.pl/legowiska-dla-kotow.html są bardzo fajne i można je prać w pralce
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

zna ktoś??? widział ktoś??? cholerka podoba mi się i to nawet bardzo http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... gle/315352
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Bentley bardzo lubi spac i lezec w tunelu do zabawy i zastanawim sie nad legowiskiem >>Royal Pet Black XXL<< Czy ktoś może je ma? Nie wiem, czy duzy kot by sie do niego zmieścił.
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Super królewski ten tunel.Też mi się podoba ,ale nie ma koloru odpowiedniego dla mojego czekoladka.A wracając do zadanego pytania ,to patrząc na wymiary to powinien być dobry.Szerokość 35cm ,wysokość 28cm to moim zdaniem dużo.Ja porównywałam wymiary tunelu do wymiarów tuby w naszym drapaku dł.47,fi 30 cm, i wyszło mi że będzie ok.Tylko ten kolor dla mnie nie do przyjęcia.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Lenka moje smoki tez uwielbiają tunele , mamy ich już 5 <diabeł> <shock> i ja oglądałam
u Rufiego http://www.drapaki.pl/pl/legowiska/19-worek-tunel.html
takie coś , boje się ,że ten z Zooplusa wykonanie będzie miał kiepskie no właśnie nie wiem <hm>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

O rzeczywiście fajny ten tunel Rufiego i jaki wybór kolorów i materiałów.A cena porównywalna :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Legowiskos

Danusiu bardzo fajne to legowisko od Rufiego :ok: ! Tylko czy ktoś wie, jaka jest różnica miedzy materiałem jakim jest śnieżynka a kostka? Sztruks jeszcze rozpoznaje <lol> . Tak myśle właśnie, czy to posłanie z Zooplusa bedzie porządnie wykonane bo spodobało mi sie ze względu na to, ze jest jak tunel.
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Kostka to taki materiał, jak ma np. Bartolka w legowisku na parapet >>KLIK<< :-)
Dziewczyny, ja zamowilam ten tunel od Rufiego. I czekam, i czekam... <diabeł> Jeśli tylko Wam (i mnie) cierpliwość dopisze to zdam relację czy futrom przypasowało
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Szkoda, ze ten worek-tunel od Rufiego nie jest sztywny jak ten z Zooplusa. Yohjia jak posłanie do Ciebie dotrze to bedzie super, jak znasz relacje :ok: . Taka fotograficzna bedzie najlepsza ;-))
Zablokowany