Inky i Indygo

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Inky i Indygo

Post autor: asiak »

Żeby nie zaśmiecać wątku Montegri, pozwolę sobie tutaj napisać :-) U mnie Kacperek miał takie zapędy ucieczki na klatkę schodową :-) Zwiał nam ze trzy, cztery razy. Mieszkamy na czwartym piętrze, udało mu się zwiać chyba do prawie drugiego piętra <lol> Oczywiście jak uciekł, to ja dyla za nim, a on sobie uciekał, taka fajna zabawa z pańcią <lol> A ja oczywiście z duszą na ramieniu <lol> Teraz zauważyłam, że te zapędy mu trochę minęły. Kiedyś wymknął się na korytarz, ja go nie goniłam, a on nie uciekał <lol> Ale zostało mi do dzisiaj, że jak wchodzę do mieszkania, to torebką zasłaniam wejście <lol>
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

asiak pisze: Ale zostało mi do dzisiaj, że jak wchodzę do mieszkania, to torebką zasłaniam wejście <lol>
mam to samo, nawet zastanawiam się nad spryskiwaczem z wodą...
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ja się zastanawiałam kiedy u nas to nastąpi, ale na razie Kalutek spokojnie sobie wychodzi na korytarz, przeciągnie się pod drzwiami sąsiadów i tyle jej wystarczy. Nie spróbowała na razie ucieczki w dół ;)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Teraz już tak nie rwie się do ucieczki / doszedł do wniosku, że nie jest u nas tak źle <rotfl> / torebka wystarczy <lol>
Slonick

Post autor: Slonick »

No to trzeba bedzie uwazac. My jak my, ale dzieciaki sie kreca w te i spowrotem. :/
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Cudowne kocie aniołeczki <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Dobrze, że dopiero teraz obejrzałam zdjęcia ... rano byłoby kiepsko z wyjściem do "fabryki" ;-))

Świetni modele Ci się trafili <serce> <serce> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
elunia40
Hodowca

Post autor: elunia40 »

Zafira pisze:mam to samo, nawet zastanawiam się nad spryskiwaczem z wodą...
Ja bym raczej pomyślała o przywitaniu z przysmakiem w ręce, niż ze spryskiwaczem :-?
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Slonick, 8h40 wlasnie minela... dawaj dzisiejsze fotki kociastych <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
(to tak jak z dziecmi, ktore niektorzy fotografuja w tym samym miejscu co miesiac - tylko Ty musisz kociaki :foto: codziennie, na 8h40 <lol> )
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

yamaha pisze:Slonick, 8h40 wlasnie minela... dawaj dzisiejsze fotki kociastych <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
(to tak jak z dziecmi, ktore niektorzy fotografuja w tym samym miejscu co miesiac - tylko Ty musisz kociaki :foto: codziennie, na 8h40 <lol> )
Popieram w 100% <mrgreen>
Zablokowany