Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Re: Drapaki

Post autor: Mago »

Zamówiona budka jeszcze do mnie nie dotarła :(((( Napisałam maila w tej sprawie do Rufiego. Pan który realizuje zamówienie odpisał "radośnie", że mają dużo zamówień i moja budka będzie wysłana na początku przyszłego tygodnia. Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi, ile mają zamówień, trzeba było wydłużyć termin realizacji od razu.
Fajnie! Gdybym nie zapytała to nikt by do mnie nic nie napisał.
Czekam więc...
Slonick

Post autor: Slonick »

Za to sie zaczeli reklamowac ze wprowadzaja tuby z platformami. Takze beda miec jeszcze wiecej zamowien zapewne. Oby madrze inwestowali, bo coraz wiecej skarg sie tutaj pojawia i tak jak sie wznosza, tak moga szybko zaczac spadac.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Mago pisze:Zamówiona budka jeszcze do mnie nie dotarła :(((( Napisałam maila w tej sprawie do Rufiego. Pan który realizuje zamówienie odpisał "radośnie", że mają dużo zamówień i moja budka będzie wysłana na początku przyszłego tygodnia. Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi, ile mają zamówień, trzeba było wydłużyć termin realizacji od razu.
Fajnie! Gdybym nie zapytała to nikt by do mnie nic nie napisał.
Czekam więc...
no niestety pamiętasz jak ja to samo przerabiałam , dopiero reklama na Naszym forum bardzo pomogła i jak miło i grzecznie było <zły>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Pamiętam Danusiu :kiss:
i dlatego też napisałam jak sytuacja wygląda, bo te poślizgi w realizowaniu zamówień to najwyraźniej norma, a nie przypadki.
Wkurzające to też o tyle, że za towar zapłaciłam przelewem, więc pieniądze mają już od bardzo dawna. Być może, gdybym zamówiła cały drapak, a nie tylko jego cześć byłabym traktowana poważniej <strach> A to nigdy nic nie wiadomo... taka historyjka mi się przypomniała:
Pewien starszy pan, wszedł do eleganckiej restauracji i zamówił szklankę wody. Kelner popatrzył na niego ze zdumieniem, zrugał go, że to wykwintna restauracja, że samej wody nikt tu nie zamawia... Pan podziękował i wyszedł.
Poszedł do następnej restauracji i również poprosił o szklankę wody, tu również kelner dał mu odczuć co myśli o tak żałosnym zamówieniu. Pan ponownie podziękował i wyszedł.
W kolejnej restauracji znów poprosił o szklankę wody. Kelner zamówienie przyjął natychmiast, wodę podał, i z zainteresowaniem pytał, czy może w czymś jeszcze pomóc. Starszy Pan powiedział, że tak, że chciałby rozmawiać z kierownictwem restauracji. Kelner spełnił prośbę starszego Pana, a ten, rozmawiając już z kierownikiem, zarezerwował salę na kilkaset osób na ślub swojej córki... <diabeł>
Tak więc nie należy lekceważyć drobnych zamówień <lol> Tym samym kończę ten <offtopic> ;-))

Mam nadzieję, że budka dojdzie, dam jeszcze znać jak z jakością wyrobu.
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Mago przy realizacji mojego ostatniego zmówienia u Rufiego również był poślizg chyba nawet trzytygodniowy <oops> .
Nie monitowałam w tej sprawie i pdobnie jak Gosia zapłaciłam przdpłątę przelewem. W ostatnim czasie w niektórych przypadkach zmieniłam swoje nastawienie i chyba tak jest lepiej...... przynajmniej dla mnie <roll> . Nie nakręcam się zbyt mocno bo to wypala bardzo a niewiele i tak zmieni <diabeł> .
U Rufiego się sprawdziło, przed wysłaniem zamówionego legowiska zatelefonawał do mnie Pan Zbyszek i przeprosił, że popsuła się jakaś maszyn i stąd takie opóźnienie nastąpiło :-)
Tłumaczę sobie, że to są problemy i sprawy wszystkie do załatwienia i do zrealizowania gorzej jest z tymi, na które nie mamy już wpływu ........ :((((
Justii

Post autor: Justii »

Pomóżcie!! Chcę kupić dla mojego Brytyjczyka drapak z Rufi <ok>

Niestety nie mam pomysłu, jaki wybrać :( Spośród wszystkich dostępnych wybrałam dwa, które otrzymały największą ilość "głosów" (czyli ochów i achów :) ) :

http://www.drapaki.pl/pl/ekskluzywne/204-ex-6b.html oraz

http://www.drapaki.pl/pl/ekskluzywne/132-ex-2a.html.

W który zainwestowalibyście? Z drapaka korzystałby jeden (na razie) kot. Cena nie gra roli ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja bym wybrała pierwszy ze względu na to, że jest bardziej rozbudowany, ma więcej miejscówek do leżenia i zabawy :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jeżeli cena nie gra roli, to wybrałabym ten pierwszy, z tym, że na dole zamiast tej rozety wolałabym jakąś półkę do zeskoku. Nie wydaje mi się, żeby przy tylu różnych miejscówkach jakie oferuje ten drapak, jakiś kot chciał leżeć na samym dole w rozecie. Ta rozeta byłaby raczej niewykorzystana, jedynie służyłaby jako zeskok, więc nie ma sensu przepłacać.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Sonia ma rację, zamiast dolnej rozety lepsza byłaby półka.
Justii

Post autor: Justii »

No właśnie wydaje się ciekawszy :) myślałam jeszcze jak go zmodyfikować, bo chciałabym gdzieś umieścić rurkę :)
Zablokowany