Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
Ale słodki <zakochana>
Moje wywalają brzuszki do głaskania, przewalając się całym ciężarem na podłogę...
Padną i czekają... śmiesznie to wygląda :-)
Moje wywalają brzuszki do głaskania, przewalając się całym ciężarem na podłogę...
Padną i czekają... śmiesznie to wygląda :-)
- ania1978
kurcze, a mój mąż narzeka, że Gacuś nie jest pieszczochem bo nie przychodzi i nie kładzie się na kolanach albo na plecach tak jak robił to jego kot w dzieciństwie <strach> normalnie wybredny jakiś ten mój TZ <strach>
- yamaha
- Genius Loci
A mezowi tez sie tak daje glaskac jak Tobie ?
- ania1978
Asiu Ty to masz fajnie, dwa prawie brytyjskie brzuchy do miziania <ok> tylko co byś zrobiła gdyby Pumpelki jednocześnie zarządały noszenia na rękach i miziania po tych brzucholach <shock> <rotfl>
- ania1978
mój mąż nawet nie próbuje <lol> ale za to przed nim Gacik uskutecznia popisy na drapaku tzn drapie każdy słup i czeka aby go głośno chwalić <lol> jak podchodzi do drapaka to najpierw rozgląda się czy mąż patrzy a potem zawzięcie drapieyamaha pisze:A mezowi tez sie tak daje glaskac jak Tobie ?
- bahi
<shock> oooo kurka!
Białasek - przytulasek! Jaki on jest kochany! I jaki wielki! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Rzeczywiście jak dzieciak na tych rękach!
Białasek - przytulasek! Jaki on jest kochany! I jaki wielki! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Rzeczywiście jak dzieciak na tych rękach!
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ale pieszczoch , to i ode mnie 
- ania1978
dziękuję dziewczyny <pokłon> przez tego mojego pieszczocha zaczynam łazić po ścianach <strach> nie wiem czy zapamiętał sobie, że został z mężem sam na kilka dni bo pancia wyjechała i teraz pieszczochuje się na zapas w obawie, że znowu mu zniknę z oczu czy przez te upały spać nie może i snuje się po chałupie w nocy <shock> dzisiaj w nocy trzy razy do niego wstawałam, bo budził mnie traktor prosto do ucha <lol>
- Nadialena
Gacusiu uwielbiam ciebie <serce> Jaki ty jesteś pieszczoszek cudny <serce>
Aniu, nie bądź zła na Gacunia, on tak z miłości do Ciebie domaga się pieszczot. A że w nocy
- musisz mu wybaczyć.

Aniu, nie bądź zła na Gacunia, on tak z miłości do Ciebie domaga się pieszczot. A że w nocy
- elunia40
- Hodowca
Jaki kochany miziak!
Zazdraszczam :->
Ja mam trzy futra, ale żaden nie daje się trzymać na kolanach dłużej niż minutkę.
Widać że facet zakochany w tobie, na miejscu męża byłabym zazdrosna.
Zazdraszczam :->
Ja mam trzy futra, ale żaden nie daje się trzymać na kolanach dłużej niż minutkę.
Widać że facet zakochany w tobie, na miejscu męża byłabym zazdrosna.