Witam się z racji tego, że jestem pierwszy raz
Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Re: Luna
Dziękuję, straszne archiwa odkopałaś :-) i witam :-)Aga G. pisze:Przejrzałam Twój wąteczek i jestem zachwycona Lunką <zakochana> <zakochana> <zakochana> Przepiękna jest!![]()
Witam się z racji tego, że jestem pierwszy raz![]()
- Agnieszka7714
- Miss_Monroe
- Moderator
Każdy czuje niedosyt <gwiżdże> , pewnie nawet Luna, bo tylko jedno zdjęcie jej zamieszczono a Gato miał pełna sesje fotograficzna <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
No niestety, Luna się obraziła i pozować nie będzie. Podobno doczytała, że ktoś (nicka nie wymienię) napisał, że ma długaśne uszy... no i tak ją to dotknęło boleśnie, że strzela teraz focha za każdym razem, jak próbuję jej zdjęcie zrobić. Albo jak nie foch, to zachowuje się niegrzecznie i pokazuje język...
Nie wiem niestety, jak długo taki stan rzeczy się utrzyma...
Nie wiem niestety, jak długo taki stan rzeczy się utrzyma...
- Miss_Monroe
- Moderator
Właśnie spojrzałam na poprzednia stronę i znam winnego <wsciekly> ! Na stos z nim ! Lunko jesteś piękna koteczka i uszka masz IDEALNE, ogólnie to cała jesteś idealnaMago pisze:No niestety, Luna się obraziła i pozować nie będzie. Podobno doczytała, że ktoś (nicka nie wymienię) napisał, że ma długaśne uszy... no i tak ją to dotknęło boleśnie, że strzela teraz focha za każdym razem, jak próbuję jej zdjęcie zrobić