No to jeszcze pokaże ulubiony domek do zabawy i spania mojej królewienki <lol>
Jak była mała to był jej domek obiadowy teraz stoi w łazience jako stoliczek na miseczki , talerzyczki i takie tam <mrgreen> ale Kalutek postanowił inaczej <lol> i wpycha się do środka na siłę <lol>
Miss_Monroe pisze:To zobaczę w sklepie Tchibo jakiej wielkości jest ta "inteligentna zabawka". Miałam już nie kupować żadnych zabawek...
Ja podobną "zabawkę inteligentną" zakupiłam w zooplusie i bez większego zaimteresowania
natomiast mając na uwadze myszkę zdalnie sterowaną , to uważma że ma zbyt mały zasięg i cena powala <diabeł> .Za jakiś czas będą przeceny może wszystkiego nie wykupią ...... <oops>
Mnie natomiat zaintrygowała szczotka jonizująca do czesania pukli ale jeszcze poczekam..... prawie 50 zł to lekka przesada ....... Nie wytrzymałam i zamówiłam tor dla Rumpelka <mrgreen> ten kolor pasuje przepięknie do czarnego Futerka przecież
Miss_Monroe pisze:Zastanawiam się jeszcze nad >>inteligentną zabawką dla kota<< na przysmaki, ale boję się, że Bentley nie zrozumie o co w tym chodzi <lol> . Ma ktoś może taką zabawkę?
Oglądałam tę zabawkę wczoraj, jest bardzo mała, kulki ciężkie, mało miejsca na przetaczanie. Bella i Carlos lubią pacać łapką w kulkę, żeby się toczyła. Nie kupiłam.
Nie wiem czy ktoś jeszcze jest zainteresowany tunelem z netto, a się nie załapał. Otóż właśnie widziałam takie same w Realu. Za 39 zł. I te dodatkowe budki też są. Skoro są u nas to może w innych Realach też będą