Danusia pisze: ale ja niestety mam słabość do rudzielca <serce> <serce>
wszyscy za tą Rudą Małpą <wsciekly>
Nawet Tymczas przyjechał do Gurusia a w domu Pannica jeszcze i czarne Maleństwo przecież......... <diabeł> <mrgreen>
Rumpel skrada moje <serce> sukcesywnie , bardzo kochany Miś z niego mruczek, kolankowiec i beczy jak krowa <lol>
Tymczas wszystko wie najlepiej <lol>
Rumpelek jest bardzo podobny do mojego Kalutka z zachowania oczywiście ona też wiecznie śpiewa i Paulina narzeka ,że w nocy( jak mnie nie ma) ciężko koło niej spać bo przez sen też gada <lol>
Najpierw muszę napisać małe sprostowanie do tego co napisała Dorotka, gdyż odwiedzałam wszystkie jej Misie a nie tylko Gurusia. Guru zachował się tym razem jak należy i pozwolił się nawet pogłaskać po swojej wielkiej rudej głowie. Tymczasem Hamsinka zachowała się jak na królewnę przystało, dwukrotnie zajrzała do naszego pokoju, przespacerowała się obok nas i zaszczyciła nas swoim wniklliwym spojrzeniem po czym odeszła. Natomiast Rumpelek wskoczył na mój fotel na którym siedziałam i na moje kolana dopraszając się pogłaskania co też skwapliwie uczyniłam. Ot i cała historia. Dorotko jeszcze raz serdeczne Ci dziękujemy za goszczenie nas u siebie i przemiłe spotkanie. i dla Ciebie
Wklejam fotki Czarnej Małpy <serce> chłpczyk rośnie w oczach dosłownie , zastanawiam się gdzie jest ta kruszynka ,którą przywizła do nas Dorszka ..... <mrgreen>
KITA z dedykacją dla Ciotki Mago <lol> Taki jestem już duży Popatrzcie tylko <mrgreen>
Rumpelek jest bardzo specyficzny i nie wiem czy aż tak opóźniony czy aż tak inteligentny <gwiżdże> Jesteśmy na etapie " MYMŁONA" TAK właśnie jest <diabeł> uczymy się jeść chrupki podobnie jak zajada Guru, nie mam tylko jeszcze wyczucia ile może schrupać na jednym posiedzeniu . Zakupiłam PoN i zauważyłam, że nie wypluwa ich z obrzydzeniem jak to robił z RC Gr. Więc historia nam się powtórzyła...... tylko dlazego akurat mnie to sptyka ....... <wsciekly> <lol> chyba jestem wybrańcem Dorszki
Diabolec jest obłędnie cudny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ma takie błyszczące futerko ,że wymiata <serce> zgrabniusi taki cud miód malina <serce> ach <lol>
A chrupy Dorota no litości nie narzekaj <diabeł> ja mam Agilisową królewienkę jak rozmawiałam z Dorotką w piątek to właśnie powiedziałam jej ,że mam nadzieję ,że zanim chrupy PONa stracą termin ważności Kalucha już zacznie sama je skubać
kotku pisze:Śliczny <zakochana> Żeby od razu, że czarna małpa. Słodzinka przecież. I to z jaką kitą
Zuzka spoko to jest czarna małpa dla której Pancia dałaby się pokrajać w kawałeczki już ja swoje wiem <mrgreen> jak Rumpelek też jest na mymłonie <lol> to tam tylko same miziaki odchodzą <mrgreen>