Miot S - Ino i Fado

ODPOWIEDZ
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Re: Miot S - Ino i Fado

Post autor: Mysza »

Dorszka pisze:I kilka foteczek miotu S, tych w ogóle nie dało się sfotografować, bo od razu przybiegali starzy i zabierali zabawki <lol>
to czemu nie ma ich zdjęć skoro się sami przed obiektyw pchali? <diabeł>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Lola jest cudowna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

fajnie rosna :-)

...zawsze może być : This Bono..."
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Mysza pisze:
Dorszka pisze:I kilka foteczek miotu S, tych w ogóle nie dało się sfotografować, bo od razu przybiegali starzy i zabierali zabawki <lol>
to czemu nie ma ich zdjęć skoro się sami przed obiektyw pchali? <diabeł>
Bo pokazywali się głównie od strony nie do pokazywania <lol> Jest tylko jedno zdjęcie Ori na stronie głównej hodowli, i kawałek Rayi się złapał na jednym zdjęciu, ale jeszcze go nie zmniejszyłam...
Awatar użytkownika
annart

Post autor: annart »

ślicznie rosną maluszki <serce> <serce> <serce>
napisze który najładniejszy...mmmm...mmm...mmmm.... mmmm...mmmm... masakra, wszystkie cudne :->
Awatar użytkownika
Ekaterina

Post autor: Ekaterina »

<zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Dziś próbowałam powalczyć trochę ze zdjęciami, ale nie było mi dane porządnie się za cokolwiek zabrać, wszyscy mieszkają w kojcu, co tam półki, co tam wiszące hamaki, co tam inne "usprawnienia". WSZYSCY MIESZKAJĄ W KOJCU.

Chętna do pozowania była tylko Lola. Reszta uchwycona w biegu, o kolorach nic nie chcę słyszeć, podejrzewam, że u każdego z Was inny odcień zdjęć <lol> Konwertowałam z RAWów do zwykłych JPG na starym laptopie, jak przeniosłam do zmniejszenia na nowy, zobaczyłam zupełnie inne zdjęcia, koszmar po prostu. Najgorsze jest to, że nie wiem, która wersja jest poprawna...

Szylkrecia jest absolutnie najspokojniejsza z całej trójki, słodka i bezbronna, delikatna jak mgiełka. Kiedy bierze się ją na ręce, spokojnie i ufnie leży, nie napina się, ale też jest ostrożna i czujna. Bardzo podobna do mamy, właściwie gdyby zdjąć z niej długie futerko, byłaby drugą Inuszką. Moje serce bardzo szybko bije na jej widok.

Obrazek

Obrazek

Spooky jest z kolei najbardziej kontaktowy, jak tylko coś majstruję przy kojcu, natychmiast przybiega sprawdzać i kontrolować. Wszystko go interesuje, i chociaż stara się być ostrożny, ciekawość zawsze bierze górę. Najwięcej się bije <diabeł> Czekamy cały czas na decyzję, czy ma dom, czy jednak będziemy szukać nowego.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I Lola, o Loli nie muszę nic pisać, bo wystarczy popatrzeć, to po prostu gwiazda, i doskonale o tym wie <lol>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Inuszkowe dzieciątka są prześliczne <serce> <serce> <serce>

Ale kremóweczka jest najpiękniejszym kociatkiem jakie w ogóle widziałam w swoim zyciu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Wymiata wszystkie brysiątka OBŁĘDNE kociątko i to kremowe <serce> <serce> :mdleje:

chyba się nie odkleję razem z Pauliną <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Lo matulu, musze Danusi przyznac racje...
To kudlate kremiatko jest po prostu obledne <zakochana>
(choc brat i siostra z tego samego miotu sa najzupelniej "cudowni" rowniez <serce> Spooky to ma ogromny leb, bo glowa tego juz nazwac nie mozna <lol> )
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Prześliczne pluszaczki <zakochana> i absolutnie nie przeszkadza mi rodzaj koloru. Jakikolwiek by wyszedł na monitorze i tak są przepiękne :kotek: :kotek: :kotek:
Dziękuję Dorotko, że nam je pokazałaś mimo, że łobuziaki nie chciały pozować, jak chciałaś :kiss:
ODPOWIEDZ