Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- yamaha
- Genius Loci
Re: Brysia i Tami
Soniu... cos Cie malo ostanio na forum "slychac" - wszystko w porzadku u Ciebie ?
Czy moze te WIELKA DZIURE kopiesz lopata ? <rotfl>
Czy moze te WIELKA DZIURE kopiesz lopata ? <rotfl>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Latam wciąż wielką dziurę oglądać, po sklepach robię kilometry, żeby jakąś wenę twórczą mieć co i z czego i wciąż nie mogę nadążyć wieczorem, żeby być na bieżąco, wciąż mam 3 strony zaległych postów
Chyba na bieżąco to ja będę, jak do pracy pójdę <lol> A to już w poniedziałek <strach>
Chyba na bieżąco to ja będę, jak do pracy pójdę <lol> A to już w poniedziałek <strach>
- SZYLKRECIA
Sonia pisze:Latam wciąż wielką dziurę oglądać, po sklepach robię kilometry, żeby jakąś wenę twórczą mieć co i z czego i wciąż nie mogę nadążyć wieczorem, żeby być na bieżąco, wciąż mam 3 strony zaległych postów![]()
hahahaha, tak w poniedziałek niektórzy idą do pracy, bleeeeee <strach>
- SZYLKRECIA
Sonia pisze:Latam wciąż wielką dziurę oglądać, po sklepach robię kilometry, żeby jakąś wenę twórczą mieć co i z czego i wciąż nie mogę nadążyć wieczorem, żeby być na bieżąco, wciąż mam 3 strony zaległych postów![]()
hahahaha, tak w poniedziałek niektórzy idą do pracy, bleeeeee <strach>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja miałam urlop teraz, to dlatego o tym poniedziałku tak mi ciężko pisać <mrgreen>
- ania1978
a ja myślałam, że tu jakieś zdjęcia Brysiulki i Tamisia
a tu nic <wsciekly>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dopiero były przecież :-)
- vitte
Oj tyle dni bez zdjęć nie przejdzie <hm>
Tak piękne koty można by oglądać dziennie i po prostu podziwiać tak bardzo są śliczne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tak piękne koty można by oglądać dziennie i po prostu podziwiać tak bardzo są śliczne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- annart
na razie to pomieszanie sznurówki z 3 zapałkami, i mega uszka jak nietoperek gacekSonia pisze:
Annart mam nadzieję, że kociak z takim imieniem wyrośnie na wielkiego misia, jak mój <ok>