ps. mój Rudziach tak fajnie warczy jak dorwie się do ptaszka na gumce
Lolek
-
kotku
Re: Lolek
Wow! Cóż za odwaga! Cóż za klasa! Cóż za niesamowity szyk i waleczność! <pokłon>
Pufkownikiel Antonio oraz Szerszowiec Morus czytając wraz ze mną tę niezwykłą przygodę Lolka postanowili nadać mu stopień Młodszego Szerszowca Lolek i przyjąć go jako Honorowego Członka Komanda na placówce zagramanicznej!
W imieniu krakowskiej kapituły - gratuluję
<zakochana>
Pufkownikiel Antonio oraz Szerszowiec Morus czytając wraz ze mną tę niezwykłą przygodę Lolka postanowili nadać mu stopień Młodszego Szerszowca Lolek i przyjąć go jako Honorowego Członka Komanda na placówce zagramanicznej!
W imieniu krakowskiej kapituły - gratuluję
- EwaL
Młodszy Szerszowiec Lolek salutuje łapką w dowód wdzięczności! W ramach wypełniania obowiązków zobowiązuje się do codzienych manerwów pokojowo-dywanowych, z naciskiem na nerwów (nerwy u służby pojawią się w takcie zajęć polowo- nocnych).kotku pisze:Wow! Cóż za odwaga! Cóż za klasa! Cóż za niesamowity szyk i waleczność! <pokłon>
W imieniu krakowskiej kapituły - gratuluję<zakochana>

-
kotku
Kochana, przygoda znajduje się w odpowiednim wątkuyamaha pisze:Zuzka !
Wlasnie mi sie BARDZO BARDZO jakiejs zolnierskiej przygody zachcialo, jak Cie przeczytalam <roll>
Młodszy Szerszowcu Lolek, czekamy na publiczne raporty z kolejnych maNERWÓW <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
To ja w końcu już wiem co oznacza nalot dywanowy....EwaL pisze:Młodszy Szerszowiec Lolek salutuje łapką w dowód wdzięczności! W ramach wypełniania obowiązków zobowiązuje się do codzienych manerwów pokojowo-dywanowych, z naciskiem na nerwów (nerwy u służby pojawią się w takcie zajęć polowo- nocnych).kotku pisze:Wow! Cóż za odwaga! Cóż za klasa! Cóż za niesamowity szyk i waleczność! <pokłon>
W imieniu krakowskiej kapituły - gratuluję<zakochana>