Ich troje
- Jennefer
Re: Dwa cudowne misie czyli czekoladowo-niebieski duet
Witam puchate misiaczki 
-
kotku
Piękne niedźwiedzie! Uwielbiam te bryśkowe pucusie <zakochana> <zakochana>
A jak patrzę na czekoladę... to tak mi słodko, że do kawy ciastka już nie potrzebuję. Super duet.
A jak patrzę na czekoladę... to tak mi słodko, że do kawy ciastka już nie potrzebuję. Super duet.
- Molly
Musiałam zajrzeć, no musiałam, mam jeszcze FB, ale jakby mi coś miało umknąć ...
a czekoladki nigdy za wiele
a czekoladki nigdy za wiele
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Wyjątkowe łobuziaki <zakochana> <zakochana>
dwa brytkowe cuda i wielka miłość Panci <serce>

dwa brytkowe cuda i wielka miłość Panci <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wakacje się skończyły, upały również. Miśki mniej sierści gubią (w końcu <diabeł> ). Strasznie kapryśni zrobili się względem jedzenia. Mam pełną półkę puszek, na które się obrazili. Applaws, Miamor, Cosma, Monge - wszystko jest beee. Ja z nimi osiwieję
Nie mam pojęcia czym mam ich karmić. Jedynie suchy RC British nigdy im się nie nudzi. Planuję kolejne podejście do karm bezzbożowych. Pisałam do MP o próbki PON-a. Tym razem nie kupię od razu 2 kg opakowania jak ostatnio
Zobaczę, może trafi się smak, który im podpasuje. Trzymajcie kciuki :-)

Pozdrawiamy
Nie mam pojęcia czym mam ich karmić. Jedynie suchy RC British nigdy im się nie nudzi. Planuję kolejne podejście do karm bezzbożowych. Pisałam do MP o próbki PON-a. Tym razem nie kupię od razu 2 kg opakowania jak ostatnio

Pozdrawiamy
- Miss_Monroe
- Moderator
Chłopaki jakie rozmarzone <zakochana> <zakochana> i chyba też po woli zapadają w sen zimowy <lol> .
Becia u mnie od ok. 3 tygodni jest kompletny protest na wszystkie mokre karmy i wchodzi tylko suchy PoN (w ilościach ogromnych, bo je dwa razy tyle co zwykle ) i czasem dwie łyżki Gerberka. Może chłopakom podpasuje kurczak + brązowy ryż, bo my go dostaliśmy, aby "zmienić smak" i Bentusiowi bardzo smakuje. Trzymam kciuki, aby karma im zasmakowała <ok>
Becia u mnie od ok. 3 tygodni jest kompletny protest na wszystkie mokre karmy i wchodzi tylko suchy PoN (w ilościach ogromnych, bo je dwa razy tyle co zwykle ) i czasem dwie łyżki Gerberka. Może chłopakom podpasuje kurczak + brązowy ryż, bo my go dostaliśmy, aby "zmienić smak" i Bentusiowi bardzo smakuje. Trzymam kciuki, aby karma im zasmakowała <ok>
-
kotku
Oglądam, oglądam i myślę... czekolada czy niebieski... czekolada czy niebieski... i w Twoim wątku zupełnie nie mogę się zdecydować. Oba piękne <zakochana>
Na dodatek jakie kapryśne. Jak ci już całkiem zbojkotują puszki to w razie czego pomogę Ci się z nimi uporać bo moje dachowce wciągają wszystko w zasadzie <lol> No, poza Animondą.
Pozdrawiamy ciepło!
Na dodatek jakie kapryśne. Jak ci już całkiem zbojkotują puszki to w razie czego pomogę Ci się z nimi uporać bo moje dachowce wciągają wszystko w zasadzie <lol> No, poza Animondą.
Pozdrawiamy ciepło!
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Cudowne chłopaki. <serce> <serce> <serce> Ależ wydorośleli. U nas mokre jedzenie jest beee od bardzo dawna. Już przestałam kupować coraz to nowe smaki. Tylko surowe mięsko cały czas jest na topie.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Prawdziwe brysiowe niedżwiedzie <zakochana> <zakochana> <serce> <serce>
Ja na temat mokrego to nawet boje się pisać <lol>
Ostatnio dokarmiamy podwórkową maine coonkę ( najprawdziwszą ) która mieszka w naszej piwnicy , a bida okrutna ,wiec mam zbyt na puszki <lol>
Ja na temat mokrego to nawet boje się pisać <lol>
Ostatnio dokarmiamy podwórkową maine coonkę ( najprawdziwszą ) która mieszka w naszej piwnicy , a bida okrutna ,wiec mam zbyt na puszki <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
OjejDanusia pisze:Ostatnio dokarmiamy podwórkową maine coonkę ( najprawdziwszą ) która mieszka w naszej piwnicy , a bida okrutna ,wiec mam zbyt na puszki <lol>