Kitka, Bazyl i Eliot
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Gratuluje nowego domownika 
- Agnes
cudownie! że jesteście już razem <zakochana>
gratuluję raz jeszcze!
i zdjęć wyczekuje :-)
gratuluję raz jeszcze!
i zdjęć wyczekuje :-)
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję <mrgreen> (no poczułam się jak gwiazda na scenie)
No doooobra, będzie kilka zdjęć, ale wybaczcie proszę jakość.
:-) Chyba nie jest źle, prawda?

Naprawdę jest prawie dobrze :-) Zaczynam mieć wrażenie, że Kitka to by się chciała z Eliotem pobawić i miota się między tym co by chciała, a tym jak jej się wydaje, że powinna (=trzymać fason i nie dać spoufalić się smarkaczowi).
Bazyl unika Małego i tylko próby nadmiernego zbliżenia się hamuję prychaniem, ale jak w szale zabawy Mały na niego wpadł, to wcale nie zareagował.
Diunka omija Malucha szerokim łukiem, to mądra sunia
no i w końcu ma już doświadczenie, pewnie wie, że trzeba poczekać i wszystko się ułoży 
No to kilka zdjęć:

<zakochana> <zakochana> <zakochana>

W końcu budki na drapach do czegoś się przydają (wszystkie trzy, Kitka i Bazyl nigdy z nich nie korzystały):

No doooobra, będzie kilka zdjęć, ale wybaczcie proszę jakość.
:-) Chyba nie jest źle, prawda?
Naprawdę jest prawie dobrze :-) Zaczynam mieć wrażenie, że Kitka to by się chciała z Eliotem pobawić i miota się między tym co by chciała, a tym jak jej się wydaje, że powinna (=trzymać fason i nie dać spoufalić się smarkaczowi).
Bazyl unika Małego i tylko próby nadmiernego zbliżenia się hamuję prychaniem, ale jak w szale zabawy Mały na niego wpadł, to wcale nie zareagował.
Diunka omija Malucha szerokim łukiem, to mądra sunia
No to kilka zdjęć:
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
W końcu budki na drapach do czegoś się przydają (wszystkie trzy, Kitka i Bazyl nigdy z nich nie korzystały):
- Miss_Monroe
- Moderator
Eliot jest przepiękny <zakochana> ! Na pewno wszystko swietnie sie ułoży, widać po pierwszym zdjęciu, ze jest na prawde dobrze <ok>
- yamaha
- Genius Loci
Heeeeeeeeeeeeeeej Maluszku <zakochana>
Chociaz patrzac na pierwsze zdjecie "maluszku" nie wydaje sie byc najodpowiedniejszym sformulowaniem <shock>
Jaki on jest duuuuzy
I jaki sliiiiiczny <serce>
Chociaz patrzac na pierwsze zdjecie "maluszku" nie wydaje sie byc najodpowiedniejszym sformulowaniem <shock>
Jaki on jest duuuuzy
- yamaha
- Genius Loci
Cosik mi sie przypomina, ze w tej nowej kuchni koty nie mialy wchodzic na blaty 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<lol> Maluszek waży 2750g a ma 4 miesiące (i tydzień), dość dużo jak na sreberko.yamaha pisze: Chociaz patrzac na pierwsze zdjecie "maluszku" nie wydaje sie byc najodpowiedniejszym sformulowaniem <shock>
Jaki on jest duuuuzy
Nie tyle w nowej kuchni co w ogóle <lol> Zakładałam tak, zanim koty do nas przybyły. A potem przybyły i zrobiły rewolucję w mojej głowie i w sercu <serce>yamaha pisze:Cosik mi sie przypomina, ze w tej nowej kuchni koty nie mialy wchodzic na blaty
- yamaha
- Genius Loci
2750 g na 4 miesiace to faktycznie sporo (mam jeszcze w pamieci to 2,5 kg dorosle sreberko do adopcji)
Rosnij duzy i pozostan nadal tak samo sliczny, Eliociku !
Rosnij duzy i pozostan nadal tak samo sliczny, Eliociku !
- yamaha
- Genius Loci
Czy to Ty ta rozbawiona blondynka na obrazie na blacie kuchennym ? <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Yamaszko, to dorzuć jeszcze proszę "i tak samo miziasty dla swojej pańci" <mrgreen>yamaha pisze: Rosnij duzy i pozostan nadal tak samo sliczny, Eliociku !
Bo Kitka też była kochaniutka dla mnie na początku, a potem postanowiła obdarzyć swą miłością wyłącznie mojego TŻ <wsciekly>
Anoyamaha pisze:Czy to Ty ta rozbawiona blondynka na obrazie na blacie kuchennym ? <zakochana>
To zdjęcie z tych okrąglusich urodzin