Lilu&Bono

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Lilu&Bono

Post autor: asiak »

Trzymam <ok> za jak najszybsze dogadanie :-)
Awatar użytkownika
Aga G.

Post autor: Aga G. »

U nas nadal bez zmian, spokojnie z dystansem i syczeniem Lilu, tyle że Lilu już nie przebywa na wysokościach tylko szuka małego i obwąchuje wszystkie miejsca w których był. Jak go widzi to syczy ale podchodzi coraz bliżej :) Troszkę zdjęć :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I obrażona rezydentka <serce>
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ja myślę, że szybciutko się dogadają. Trzymam za to kciuki <ok> <ok> <ok>
Jaka Lilu jest piękna <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Potwierdzam, Lilu jest śliczna, taka fafuśna i kobieca (mimo chwilowego nabzdyczenia ;))
Awatar użytkownika
Aga G.

Dziękuję dziewczyny :kwiatek: My dopiero teraz jak przyjechał Bono zobaczyliśmy jak ona zmężniała :) Bo on jeszcze taki maluszek <serce>
Awatar użytkownika
iwus

Post autor: iwus »

Bono wygląda na bystrzachę <lol> a Lilu mięknie, tylko nie wypada jej tak od razu tego pokazać <mrgreen> Kochana dziewczynka<serce>
Awatar użytkownika
Aga G.

Kolejna noc za nami :) Ja znów spałam z małym w pokoju mojej córki (bo tylko tam mamy drzwi) Przespał ślicznie całą noc, wieczorem ugniatał, mruczał, barankował <zakochana> Dziś rano to samo plus lekkie podgryzanie, na co mu nie pozwalam ale to oznacza że jest głodny i chce żebym nakarmiła go suchym. Więc wzięłam miskę podstawiłam mu ją, powąchał i nie tknął, zatem tak jak pokazywała mi hodowczyni zaczęłam brać po jednej chrupce i mu podawać do pyszczka, po chwili wpadłam na pomysł żeby wziąć kilka chrupek, zrobić z ręki miseczkę i w ten sposób go nakarmić i o dziwo zaczął jeść :-D wszystko to robiłam nad miseczką żeby mu się to potem kojarzyło. Następnym razem spróbuję brać na rękę więcej i po jakimś czasie podmienić rękę z miską, ale już teraz wiem że jak go przyciśnie głód w czasie naszej nieobecności to da sobie radę i w końcu zacznie jeść z miski. Jedyne co mnie trapi to fakt, że zupełnie nie gryzie tych chrupek, a przecież british kitten wcale nie są małe...
Wczoraj dałam mu indyka surowego, specjalnie pokrojonego na dość spore kawałki żeby popracował szczęką i świetnie sobie dał radę.

Lilu dziś od rana wykazuje jeszcze większe zainteresowanie małym, oczywiście wciąż syczy ale spotykają się na odległość kilkunastu centymetrów bo on też sie za nią ogląda :) może Lilu dziś odpuści już to syczenie ale póki co jest tak samo.
Awatar użytkownika
Aga G.

Śpieszę aby donieść, że Wasze kciuki mają nieziemską moc!!!! <mrgreen> Dziś jak tylko otworzyłam drzwi pokoju Bono pobiegł do Lilu, powitała go orzeźwiającym sykiem oczywiście ale zaczęła za nim chodzić, przyglądać się coraz uważniej a chwile potem trącać łapką ale tak całkiem bezpiecznie :):):) jakby chciała się bawić. Także wszystko jest na dobrej drodze :):):)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Super! :) :ok: :ok:
Oczywiście to żadna niespodzianka, bo wszyscy wiedzieli, że Lilu zmięknie w końcu :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Teraz będzie tylko lepiej :-)
Zablokowany