Milton, Watson i Julian
-
CMQ
Re: Nasz Britek
Już myślimy o drugim. Jesteśmy kompletnie zakochani. Więcej detali i zdjęcia wkrótce 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<lol>CMQ pisze:Już myślimy o drugim. Jesteśmy kompletnie zakochani. Więcej detali i zdjęcia wkrótce
A im szybciej, tym łatwiej
- Agrypina
Przerozkoszniak
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jak tak patrze na zdjęcia maluchów to sama poważnie zaczynam myśleć o drugim futerkowcu w domu <lol> <gwiżdże>
Jak tak patrze na zdjęcia maluchów to sama poważnie zaczynam myśleć o drugim futerkowcu w domu <lol> <gwiżdże>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Jestem z niego dumna! 
Pięknie się zachowuje i mam nadzieję, że wszystko będzie dalej tak dobrze szło <ok>
Pięknie się zachowuje i mam nadzieję, że wszystko będzie dalej tak dobrze szło <ok>
-
kotku
Gratulacje
Bardzo miło czytać, że Dexter tak ładnie się zadomowił
Mały pieszczoszek.
Czekam w takim razie na więcej zdjęć i jestem wielce ciekawa jaki stworek będzie następny <gwiżdże>
Bardzo miło czytać, że Dexter tak ładnie się zadomowił
Czekam w takim razie na więcej zdjęć i jestem wielce ciekawa jaki stworek będzie następny <gwiżdże>
-
CMQ
Chcemy liliowego lub pointa, ale to na pewno nie teraz, nie udźwigniemy tego.
Dex jest niesamowity. Najsłodsza istota jaką w życiu widziałem, jak się przeciąga, rozciąga, układa i przytula to absolutnie spływam z kanapy. Bawi się coraz śmielej, śmiga za myszą, skacze za wędką, pakuje się na stół, parapet i co się da. Czasami się przed nami chowa, ale szybko wraca. Gdy widzi że pakuję się do wyjścia miauczy i szarpie za torbę treningową. Niesamowicie szybko się przywiązuje. Kuweta grana od początku, drapak dopiero odkrywany. Dziś spał większość nocy ułożony między nami. Marzenie a nie kot.

Dex jest niesamowity. Najsłodsza istota jaką w życiu widziałem, jak się przeciąga, rozciąga, układa i przytula to absolutnie spływam z kanapy. Bawi się coraz śmielej, śmiga za myszą, skacze za wędką, pakuje się na stół, parapet i co się da. Czasami się przed nami chowa, ale szybko wraca. Gdy widzi że pakuję się do wyjścia miauczy i szarpie za torbę treningową. Niesamowicie szybko się przywiązuje. Kuweta grana od początku, drapak dopiero odkrywany. Dziś spał większość nocy ułożony między nami. Marzenie a nie kot.

- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Kochany, dzielny chłopczyk <serce>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Ale Ci się trafił egzemparz, normalnie wersja demo <lol> Bo "parę" osób na forum ( w tym ja) ma niebieskie brytyjczyki i powiem Ci, że już się rodzą teorie spiskowe, że niebieskie są najmnie przytulaste <diabeł> , co osobiście potwierdzam. Śliczne maleństwo, oby nigdy nie wyrosło z potrzeby bliskiego kontaktu z Wami.
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No chyba, że nie tyle wersja, co kot w trybie demo <rotfl>Aga L. pisze: Ale Ci się trafił egzemparz, normalnie wersja demo <lol>
<ok> za to, żeby jednak to był jego normalny tryb pracy
Pointa to jeszcze rozumiem, ale lilak? no nie wygłupiaj się, to prawie to samo co niebieski, nuda.CMQ pisze:Chcemy liliowego lub pointa
Jeszcze raz zachęcam - dobrze pooglądaj sobie forum, jest tyle fajnych kolorków! Szczególnie polecam wątki hodowlane
- Aga G.
Witam serdecznie bo chyba tu jeszcze nie byłam, choć przyznaję że podczytywałam 
Gratuluję ślicznego niebieskiego futerka <zakochana>
Gratuluję ślicznego niebieskiego futerka <zakochana>