Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
Wystarczy kota pilnować przy zabawie i nie zostawiać go samego ze słomką np. gdy się wychodzi do pracy. Ja tak robię
. Wszelkie zabawki, które można pogryźć, odgryźć i zjeść są chowane przed każdym moim wyjściem, tak na wszelki wypadek.
- Jennefer
A kupilam te nano Robaczki i musze przyznac, ze nie zrobily na tami wielkiego wrazenia. Najlepiej bawi sie nimi jak sa po prostu wylaczone, albo jak znikna jej z pola widzenia.
Moj kot to jest chyba typowym Hunterem, bo uwielbia jak jej sie cos chowa albo jak cos zniknie z jej pola widzenia a ona musi to szukac :-)
Ma 10 miesiecy i nie robi jej na niej wrazenia aluminiowa pileczka, myszki czy rolka po papierze... Dobrze, ze chociaz lubi bawic sie wedka Bird i lubi tez ganiac sie ze mna po mieszkaniu.
Juz na glowie staje, zeby ja rozruszac
Moj kot to jest chyba typowym Hunterem, bo uwielbia jak jej sie cos chowa albo jak cos zniknie z jej pola widzenia a ona musi to szukac :-)
Ma 10 miesiecy i nie robi jej na niej wrazenia aluminiowa pileczka, myszki czy rolka po papierze... Dobrze, ze chociaz lubi bawic sie wedka Bird i lubi tez ganiac sie ze mna po mieszkaniu.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
U nas było to samo. Nano robak ganiał po domu a Khaleesi patrzyła. Zresztą Mordimer też nie jest jakoś mocno nim zainteresowany...Jennefer pisze:A kupilam te nano Robaczki i musze przyznac, ze nie zrobily na tami wielkiego wrazenia. Najlepiej bawi sie nimi jak sa po prostu wylaczone, albo jak znikna jej z pola widzenia.
Twoja Tami chyba jest teraz w takim wieku podlotka, w którym zabawa to obciach
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
U mnie na początku był szał (wiele miesięcy temu), aż przyjemnie było popatrzeć. Robaki puszczałam zawsze 2 równocześnie, z 10 baterii poszło <mrgreen>
Teraz Starszaki wykazują minimalne zainteresowanie, Eliocik póki co jeszcze chętnie za tym biega.
Teraz Starszaki wykazują minimalne zainteresowanie, Eliocik póki co jeszcze chętnie za tym biega.
- Miss_Monroe
- Moderator
W sklepach zoologicznych Kakadu w dniach 5-31.12.13 (lub do wyczerpania zapasów) można zakupić zabawki SportPet Design do 25% taniej.
-
inulec
Dla mojej kotki ulubioną zabawką jest gruchająca mysz - uwielbia ją tarmosić
na drugim miejscu będzie piórko,ale tu do zabawy jesteśmy jej potrzebni my no i furorę robi kawałek sznurka zawieszonego na klamce od szafy ;)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Mordimer właśnie zjadł przedostatnie pióro z Birda. Teraz ta wędka już w ogóle jest biedna. Kurcze, mam nadzieję, że jednak wróci do sklepów...
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
moje koty to najbardziej chyba lubią się bawić sobą <mrgreen>
najchętniej zapasy albo "parkour" tj biegamy i skaczemy po czym się da jak stado słoni
i ostatnia ulubiona zabawa: zamordować kwiatka- zagryźć zaskakać
zabawki odpoczywają <mrgreen>
najchętniej zapasy albo "parkour" tj biegamy i skaczemy po czym się da jak stado słoni
i ostatnia ulubiona zabawa: zamordować kwiatka- zagryźć zaskakać
zabawki odpoczywają <mrgreen>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
a ja bym chciała coś takiego
albo takie
niestety nie można go kupić w Polsce
albo takie
niestety nie można go kupić w Polsce
- yamaha
- Genius Loci
http://www.technidog.com/catalogsearch/ ... wwodnRAA8Q
U nas sa. I z tego co widze, sklep wysyla rowniez do Polski (tylko jak zwykle cena przesylki pewnie jest malo atrakcyjna
).
Jakby co, sluze pomoca
U nas sa. I z tego co widze, sklep wysyla rowniez do Polski (tylko jak zwykle cena przesylki pewnie jest malo atrakcyjna
Jakby co, sluze pomoca