Bezik von Snusiowe Miziaki
- ladyhawke
Re: Bezik von Snusiowe Miziaki
Kinus, no coz zrobic... Nie da sie "zaraz bede robil zdjecia, wyczyscmy mu oczka". Jak sie wpakowal do umywalki, pozostalo tylko leciec po aparat <lol>
Kota nie da sie zmusic do pozowanie i czasem sie zastanawiam, jak to robicie na wystawach, ze macie takie zdjecia.
Kota nie da sie zmusic do pozowanie i czasem sie zastanawiam, jak to robicie na wystawach, ze macie takie zdjecia.
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
e tam, nie da sie ;)
- izbkp
Hehe, makeup miałem mu zrobić? ;)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jak dla mnie kuchenna fotka wymiata jakbym mojego łobuza widziała w kuchni na wsi <lol> co te chłopaki w sobie takiego mają .
A oczki musicie czyścić systematycznie żeby nie zatykały się kanaliki łzowe, bo jak się zatkają robią się zapalenia oczek to ja tak z dobrego serca i doświadczenia niestety :-)
A oczki musicie czyścić systematycznie żeby nie zatykały się kanaliki łzowe, bo jak się zatkają robią się zapalenia oczek to ja tak z dobrego serca i doświadczenia niestety :-)
-
Mysza
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
I z aparatem w ręku jednym ruchem wycierasz jedno oko, drugim drugie i już możesz cykać <święty>ladyhawke pisze:Kinus, no coz zrobic... Nie da sie "zaraz bede robil zdjecia, wyczyscmy mu oczka". Jak sie wpakowal do umywalki, pozostalo tylko leciec po aparat <lol>
Fajnie rośnie, widać że kocur
- izbkp
Bzik z powycieranymi (jedną ręką) oczkami:

I co, naprawdę teraz jest lepiej? Mnie ten typ obróbki jednak zupełnie nie odpowiada... <diabeł>

I co, naprawdę teraz jest lepiej? Mnie ten typ obróbki jednak zupełnie nie odpowiada... <diabeł>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Creepy! <strach>
- iwus
To ja już wolę Bezika z niedoczyszczonymi oczkami <mrgreen> Ten z wyczyszczonymi jedną ręką wygląda cokolwiek .... demonicznie
<lol>
- ladyhawke
To już, to już <ok>
Moj kochany pieszczoch ma pół roczku <lol> zycze ci pieszczoszku, aby pod choinka znalazl sie drapak od rufiego (gdzie ja taka choinke znajde) <lol>
Duzo glaskow urodInowych dla braciszkow <lol>
Moj kochany pieszczoch ma pół roczku <lol> zycze ci pieszczoszku, aby pod choinka znalazl sie drapak od rufiego (gdzie ja taka choinke znajde) <lol>
Duzo glaskow urodInowych dla braciszkow <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Wszystkiego naj, koteczku !