Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Re: Mr Moo Moo Aydindril*PL & Gucci Britabby*PL
Asiu, jaki on maleńki na tym fotelu <serce> cudny!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Asiu, gratuluję nowego członka rodziny. Super, że tak odważnie wkroczył do Waszego domku, rodziny. Moomuś to wspaniały kocurek, z taką łatwością i pokojowo przyjął małego. Ale czekoladki są takie pełne miłości <zakochana> Czekam teraz aż Gucio się przekona do małego i na relacje ze wspólnych ganianek trójki łobuziaków <mrgreen>
Fajnie, że już Lemiś jest z Wami <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Fajnie, że już Lemiś jest z Wami <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
No proszę i oto jest właściwy kocurek na właściwym miejscu <lol>
Nowa głowa kociego stada <lol> <lol> <lol>

Asiu śliczne zdjęcia, widać, że Lemiś świetnie się czuje z Wami <serce>
teraz czekamy na relację co na to Gucio <ok>
Nowa głowa kociego stada <lol> <lol> <lol>
Asiu śliczne zdjęcia, widać, że Lemiś świetnie się czuje z Wami <serce>
teraz czekamy na relację co na to Gucio <ok>
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
Ależ jestem szczęśliwa,
Wiedziałam, że Lemiś jest odważny i rozrabiaka, ale i tak zaskoczyła mnie ta jego pewność siebie
Wspaniałe zdjęcia
i Gucia widzę jak zerka na małego <serce>
Asiu, kociaki u mnie są przylepne, ale niewątpliwie Wasza rodzina ma dar oraz miłość do kotów i dlatego koty tak Was kochają
<serce>
Asiu, kociaki u mnie są przylepne, ale niewątpliwie Wasza rodzina ma dar oraz miłość do kotów i dlatego koty tak Was kochają
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Cały czas podczytywałam na telefonie <mrgreen> Ale dopiero teraz mam okazję napisać.
Ale fajnie poszło <hura> O Lemisia ani trochę się nie martwiłam, bo nie dość, że to wyjątkowo rezolutne kocię, to wydaje mi się, że małe kociaki u rezydentów najczęściej mają fory, dlatego zawsze bardziej martwi właśnie reakcja i przeżycia rezydentów. Ale jest dobrze! Gucio zachowuje się podobnie jak mój Bajzelek po przybyciu Puszka, jednak już po kilku dniach oswoił się i zaczął traktować przyjaźnie, a teraz widzę, że kocurki bardzo się lubią, krążą razem, często blisko polegują :-)
Ale fajnie poszło <hura> O Lemisia ani trochę się nie martwiłam, bo nie dość, że to wyjątkowo rezolutne kocię, to wydaje mi się, że małe kociaki u rezydentów najczęściej mają fory, dlatego zawsze bardziej martwi właśnie reakcja i przeżycia rezydentów. Ale jest dobrze! Gucio zachowuje się podobnie jak mój Bajzelek po przybyciu Puszka, jednak już po kilku dniach oswoił się i zaczął traktować przyjaźnie, a teraz widzę, że kocurki bardzo się lubią, krążą razem, często blisko polegują :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Asiu, maleńki jest przecudowny <serce> <serce> <serce> Zuch chłopak. Gratuluję Wam :-)
- Agnes
Cudowne rozpoczęcie Nowego Roku :-)
Lemiś jest przesłodki! <serce>
Gratuluję serdecznie!
Lemiś jest przesłodki! <serce>
Gratuluję serdecznie!
- yamaha
- Genius Loci
Matko, jakie CUDO !
Przeciez on jest po prostu PRZESLICZNY ! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ciesze sie, ze rezydenci dobrze przyjeli maluszka.
i koniecznie duuuuzo nam go pokazuj <mrgreen>
Najlepiej w tym fotelu, bo wyglada BOSKO <lol>
Przeciez on jest po prostu PRZESLICZNY ! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ciesze sie, ze rezydenci dobrze przyjeli maluszka.
Najlepiej w tym fotelu, bo wyglada BOSKO <lol>
- Joanna P.
Z tych emocji zapomniałam wczoraj złożyć Wam życzenia <oops> Szczęśliwego Nowego Roku
Przed chwilą dotarłam do pracy
Baby sitting przejął teraz Paweł, a ja nie wiem czy tu wysiedzę do końca dniówki, szczerze w to wątpię <mrgreen> .
Lilu, dziękuję z całego serca
A tyle miałam obaw ...
Gucio już wczoraj podjął nieśmiałe próby obserwacji Lemisia, a dzisiaj rano dystans znacznie się skrócił i były pierwsze noski
Bez jednego syknięcia <shock>
Noc minęła spokojnie - zuch Lemiś nie płakał, ułożył się na poduszce Tż-ta i przespał przytulony do niego całą noc. I mruczał, mruczał, mruczał <serce> A wstał razem z nami <mrgreen>
Rano udało mi się też utrzymać rytuał karmienia starszaków i Lemisia równocześnie - mały zjadł solidną porcję :-) W tym przypadku stały nadzór jest konieczny, bo (zgodnie z moimi przewidywaniami) Moomuś chętnie skorzystałby z Lemisiowej miseczki, gdybym tylko na to pozwoliła.
Dziękuję w imieniu Lemiśka za komplementy, za Wasze kciuki i za to, że jesteście z nami

Przed chwilą dotarłam do pracy
Lilu, dziękuję z całego serca
Gucio już wczoraj podjął nieśmiałe próby obserwacji Lemisia, a dzisiaj rano dystans znacznie się skrócił i były pierwsze noski
Noc minęła spokojnie - zuch Lemiś nie płakał, ułożył się na poduszce Tż-ta i przespał przytulony do niego całą noc. I mruczał, mruczał, mruczał <serce> A wstał razem z nami <mrgreen>
Rano udało mi się też utrzymać rytuał karmienia starszaków i Lemisia równocześnie - mały zjadł solidną porcję :-) W tym przypadku stały nadzór jest konieczny, bo (zgodnie z moimi przewidywaniami) Moomuś chętnie skorzystałby z Lemisiowej miseczki, gdybym tylko na to pozwoliła.
Dziękuję w imieniu Lemiśka za komplementy, za Wasze kciuki i za to, że jesteście z nami
- yamaha
- Genius Loci
<strach> Nie zlozylas podania o kocierzynski ? <strach>