Kala nigdy nie pozwoliłaby sobie na takie kokardy ,a Koloruś minę zrobiłby odpowiednią i dał nura pod sufit <lol>
Bentley - niebieski brytyjczyk
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
No ja podziwiałam Bentusia w MMSie w Sylwestra i dla mnie jest prześliczny i w muszce jest mu ślicznie i jest bardzo eleganciarski, to taki grzeczny kocurek ,że aż słów brak .
Kala nigdy nie pozwoliłaby sobie na takie kokardy ,a Koloruś minę zrobiłby odpowiednią i dał nura pod sufit <lol>
<serce>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Danusia pisze:No ja podziwiałam Bentusia w MMSie w Sylwestra i dla mnie jest prześliczny i w muszce jest mu ślicznie i jest bardzo eleganciarski, to taki grzeczny kocurek ,że aż słów brak .
<serce>
Ja też miałam B. mmsowego w Sylwestra!!!
- Miss_Monroe
- Moderator
Danusiu jak ja lubię czytać jak piszesz o Bentleyu, zawsze samą prawdę napiszesz <lol>Danusia pisze:No ja podziwiałam Bentusia w MMSie w Sylwestra i dla mnie jest prześliczny i w muszce jest mu ślicznie i jest bardzo eleganciarski, to taki grzeczny kocurek ,że aż słów brak
Bo kilka osób z forum wyjątkowo zasłużylo na Bentleyowego mmsamadziulam2 pisze:Ja też miałam B. mmsowego w Sylwestra!!!
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Miss_Monroe pisze:Bo kilka osób z forum wyjątkowo zasłużylo na Bentleyowego mmsamadziulam2 pisze:Ja też miałam B. mmsowego w Sylwestra!!!![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja nie zasłużyłam, bo pewnie byłam niegrzeczna 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ja też,ale rózgi nie dostałam ,to może nie jest ze mną ą tak źle 
- Miss_Monroe
- Moderator
Soniu obiecuję, że kompromitujące zdjęcia Bentleya, które niedługo zamieszczę zadedykuję specjalnie dla CiebieSonia pisze:Ja nie zasłużyłam, bo pewnie byłam niegrzeczna
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
ejjże dziewczyny bo tu Lena dostanie wyrzutów sumienia, wytłumaczę Wam to tak aby nie było Wam przykro ---- My z Leną prowadzimy pewne szemrane interesy, taki tam deal
a ponadto ja mam pomysła na własną firmę - będzie za pieniądze na zlecenie wyrzucać, ochrzaniać i mówić do słuchu ludziom - myślicie, że będzie popyt???
a ponadto ja mam pomysła na własną firmę - będzie za pieniądze na zlecenie wyrzucać, ochrzaniać i mówić do słuchu ludziom - myślicie, że będzie popyt???
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Taaaaak :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
O, a to już mam taką reputację na forum <lol> . Dobrze, że osoby, które mnie znają osobiście mają o mnie inne zdanie <lol>madziulam2 pisze:a ponadto ja mam pomysła na własną firmę - będzie za pieniądze na zlecenie wyrzucać, ochrzaniać i mówić do słuchu ludziom - myślicie, że będzie popyt???
Znalazłam taką biedną puszeczkę Moonlight między garnkami (nie pytajcie), myślę sobie "a dam mu", Bentley jak szalony zjadł całą puszkę...
1 etap: karma sucha i miłośnik mokrej filetowanej
2 etap: karma sucha, sucha, sucha
3 etap: karma sucha i mokra PoN, czasem mokra filetowana
4 etap: karma sucha, kurczak i wołowina
5 etap: karma sucha, cielęcina
6 etap: karma sucha, cielęcina? "No nie wiem? Jak już musisz to daj. Zjem łaskawie"
7 etap: karma sucha i miłość do mokrej karmy powróciła
Nie nadążam za własnym kotem