Bazyl, Simon i Apsik
- Izabela AD
Re: Bazyl, Simon i Apsik
Oczy Łapsikowe -niesamowite. Też jestem ciekawa jaki ma charakterek!

- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
to kot, który nie potrafi obejść się bez człowieka, wiecznie ładuje swoje 4 litery na kolana, wystawia łapkę, trzeba się wówczas przysunąć i wchodzi na ramię. Z ludźmi, tak jak z kotami, strzela baranki. Pieszczoch straszny. Śpi ze mną, na moich nogach. Czasami ma odpały- lata po domu jak perszing, nie wyrabia na zakrętach. Pocieszniak z niego straszny. Dzieciaki mogą z nim robić wszystko. Uwielbia się ubierać w ciuchy lalek, wozić w wózku. Dzidziuś taki.Izabela Olczak pisze:Oczy Łapsikowe -niesamowite. Też jestem ciekawa jaki ma charakterek!![]()
![]()
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Już jadę <serce> <lol>manita pisze: to kot, który nie potrafi obejść się bez człowieka, wiecznie ładuje swoje 4 litery na kolana, wystawia łapkę, trzeba się wówczas przysunąć i wchodzi na ramię. Z ludźmi, tak jak z kotami, strzela baranki. Pieszczoch straszny. Śpi ze mną, na moich nogach. Czasami ma odpały- lata po domu jak perszing, nie wyrabia na zakrętach. Pocieszniak z niego straszny. Dzieciaki mogą z nim robić wszystko. Uwielbia się ubierać w ciuchy lalek, wozić w wózku. Dzidziuś taki.
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
zapraszam :-)Audrey pisze:Już jadę <serce> <lol>manita pisze: to kot, który nie potrafi obejść się bez człowieka, wiecznie ładuje swoje 4 litery na kolana, wystawia łapkę, trzeba się wówczas przysunąć i wchodzi na ramię. Z ludźmi, tak jak z kotami, strzela baranki. Pieszczoch straszny. Śpi ze mną, na moich nogach. Czasami ma odpały- lata po domu jak perszing, nie wyrabia na zakrętach. Pocieszniak z niego straszny. Dzieciaki mogą z nim robić wszystko. Uwielbia się ubierać w ciuchy lalek, wozić w wózku. Dzidziuś taki.
- Izabela AD
kochaniutki <serce> skradł moje serducho! 
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Miło, że ktoś jeszcze nas pamięta. Więc idziemy za ciosem.
Bazyl- kot o wspaniałej kondycji, pierwszy do zabawy, niezwykle zwinny, fighter. Niestety nie lubi aparatu. Zmyka przed nim, dlatego ciężko mu zrobić dobre zdjęcie.

Apsik- pieszczoch, przytulak, jednym słowem wieczne dziecko. Tu pilnuje moich włóczek.

Simon- maruda i kot pani. Kocha tylko mnie <serce> .
Tu w wersji mój kot- jeżozwierz.

Bazyl- kot o wspaniałej kondycji, pierwszy do zabawy, niezwykle zwinny, fighter. Niestety nie lubi aparatu. Zmyka przed nim, dlatego ciężko mu zrobić dobre zdjęcie.

Apsik- pieszczoch, przytulak, jednym słowem wieczne dziecko. Tu pilnuje moich włóczek.

Simon- maruda i kot pani. Kocha tylko mnie <serce> .
Tu w wersji mój kot- jeżozwierz.

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Piękne koty. Apsik to spojrzenie ma po prostu rozbrajające, Simon posiada imponujące wąsy, a Bazyl niezwykłą grację i urok <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Cudne masz kocurki, Manito, cudne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Apsik to dla mnie najpiękniejszy devon na świecie, a już z pewnością ten mój najbardziej ulubiony <serce>
A Apsik to dla mnie najpiękniejszy devon na świecie, a już z pewnością ten mój najbardziej ulubiony <serce>
- Agnes
oj tak, cudni wszyscy <zakochana>
ja jednak jestem wierna i stała w uczuciach i Apsiora wielbie <serce> a jak przeczytałam opis, to normalnie, kot idealny <mrgreen>
ja jednak jestem wierna i stała w uczuciach i Apsiora wielbie <serce> a jak przeczytałam opis, to normalnie, kot idealny <mrgreen>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Anitko wszystkie cudowne ale Simon naj naj