Aaaa kotki dwa...
- Betuś
Re: Tunio, Gucio, Edi, Lili, [*]Moli[*]
Nie zamartwiaj się. Najważniejsze, że to poważnie przemyślałaś. To jest żywe stworzenie o wrażliwym serduszku... A koleżanka dobrze Cię zna i nie powinna mieć do Ciebie pretensji, że się nie zgodziłaś tylko uszanować, że podeszłaś do tematu racjonalnie i odpowiedzialnie. Myślę, że ona znajdzie jakieś rozwiązanie. Gratuluje decyzji 
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
" tyle wiemy o nas ile nas sprawdzono " .....
Teraz sytuacja pokazała jaka naprawdę jest ta osoba....
Nie ma co się zamartwiać , kotek ma domek ,a Ty odetchnij
<lol> <lol> Mago rozwaliłaś mnie tymi 3 chałupami w Amazonii
Teraz sytuacja pokazała jaka naprawdę jest ta osoba....
Nie ma co się zamartwiać , kotek ma domek ,a Ty odetchnij
<lol> <lol> Mago rozwaliłaś mnie tymi 3 chałupami w Amazonii
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszka
jesteś wspaniałą dziewczyną ,a koleżanka <wsciekly> no cóż.............
Najważniejsze ,że kotek będzie miał nowy domek miejmy nadzieję ,że teraz już w pełni odpowiedzialny i prawdziwie kochający <ok>
Bezmyślność ludzka ,brak odpowiedzialności i traktowanie żywej istoty jak rzeczy którą można w każdej chwili wyrzucić w zależności od humoru i nowych planów jest dla mnie szokujące .
Życzę tej koleżance żeby ją życie i partner potraktowali tak jak ona tego kotka
i tylko tyle ,a zło zawsze wraca to tylko kwestia czasu .
Najważniejsze ,że kotek będzie miał nowy domek miejmy nadzieję ,że teraz już w pełni odpowiedzialny i prawdziwie kochający <ok>
Bezmyślność ludzka ,brak odpowiedzialności i traktowanie żywej istoty jak rzeczy którą można w każdej chwili wyrzucić w zależności od humoru i nowych planów jest dla mnie szokujące .
Życzę tej koleżance żeby ją życie i partner potraktowali tak jak ona tego kotka
-
agnieszka9008
Dziękuję Wam kochane za te miłe słowa,najważniejsze,że kot znalazł dom,a ja w głębi serca mam nadzieję,że Ada zgodzi się,aby był to stały dom,ponieważ uważam,że po tym co pokazała nie jest odpowiednią opiekunką...
Tak jak mówiłam Pepe jest młodym 5 miesięcznym kocurkiem brytyjskim kremowym,jest naprawdę śliczny,ale co najważniejsze młodziutki ,więc przyzwyczai się szybciej do nowej sytuacji....
Mago-Tak jak napisałaś,najbardziej w tej sytuacji zabolał mnie szantaż dosłownie EMOCJONALNY "jak nie weźmiesz kota ,to go oddam do schroniska,a tobie co zależy masz 4 to jeden wiecej nie zaszkodzi"
To zdanie zapamiętam do końca życia!
Ale nie ma co rozdrapywać już tego wszystkiego,najważniejsze,że sprawa się rozwiązała,że kotek będzie miał dom,a co do Ady-bez komentarza
A WAM DZIĘKUJE , DZIĘKUJE ŻE ZAWSZE MOŻNA NA WAS LICZYĆ.
Ps. W szczególności dziękuję Tobie SNUSIU I KIZIORKU,za pomoc w tej trudnej decyzji
Jesteście naprawdę kochane,dla mnie jak starsze siostry,które wysłuchają,doradzą ... a dodatkowo macie takiego dobre <serce>

Tak jak mówiłam Pepe jest młodym 5 miesięcznym kocurkiem brytyjskim kremowym,jest naprawdę śliczny,ale co najważniejsze młodziutki ,więc przyzwyczai się szybciej do nowej sytuacji....
Mago-Tak jak napisałaś,najbardziej w tej sytuacji zabolał mnie szantaż dosłownie EMOCJONALNY "jak nie weźmiesz kota ,to go oddam do schroniska,a tobie co zależy masz 4 to jeden wiecej nie zaszkodzi"
To zdanie zapamiętam do końca życia!
Ale nie ma co rozdrapywać już tego wszystkiego,najważniejsze,że sprawa się rozwiązała,że kotek będzie miał dom,a co do Ady-bez komentarza
A WAM DZIĘKUJE , DZIĘKUJE ŻE ZAWSZE MOŻNA NA WAS LICZYĆ.
Ps. W szczególności dziękuję Tobie SNUSIU I KIZIORKU,za pomoc w tej trudnej decyzji
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Dosłownie łzy lecą mi po policzkach
Mam nadzieję, że kocurek znajdzie się w kochającym i stałym domku <ok> <ok> <ok>
Mam nadzieję, że kocurek znajdzie się w kochającym i stałym domku <ok> <ok> <ok>
-
agnieszka9008
asiak pisze:Dosłownie łzy lecą mi po policzkach![]()
Kotek jest już w Krakowie w nowym domku,dorosłe kotki przyjęły go dobrze,a maluch się ich nie boi:)
Ps. Trzymajcie kciuki jutro za mojego Gucia bo o 12 ma kastracje <shock>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<tańczy> <tańczy> <tańczy>agnieszka9008 pisze: Kotek jest już w Krakowie w nowym domku,dorosłe kotki przyjęły go dobrze,a maluch się ich nie boi:)
I oczywiście <ok> za Gucia
- yamaha
- Genius Loci
<ok> <ok> <ok> <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Super, że kotek już się w nowym domu odnalazł

No i wielkie <ok> <ok> <ok> za Gucia

No i wielkie <ok> <ok> <ok> za Gucia
- ladyhawke
Ale jak to? Gucio straci jajka?
Tak bez uprzedzenia?
Takie informacje poprosimy z tygodniowym wyprzedzeniem...
<lol>
Na Trwałej czy u p. Sylwii?
Tak bez uprzedzenia?
Takie informacje poprosimy z tygodniowym wyprzedzeniem...
<lol>
Na Trwałej czy u p. Sylwii?