Karmelek - nasze maleństwo
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Karmelek - nasze maleństwo
Karmelek dziś wybiera się na szczepienie <oops> obyśmy to oboje dobrze znieśli <ok>
- yamaha
- Genius Loci
<ok> <ok> <ok> Na pewno bedzie dzielny.
My za niecale 2 tygodnie idziemy.
My za niecale 2 tygodnie idziemy.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Jesteśmy dzielni oboje <mrgreen> wróciliśmy właśnie od weta. Karmelek nie życzył sobie wysiadać z transportera wiec wszystkie badania zostały wykonane na własnym kocyku w transporterku. Leżał i nie zamierzał wstać. Pani doktor wyczyściła jedno uszko, zmierzyła temperaturę i zważyła. Podczas osłuchiwania podniosłam szanowna dupkę do góry, a główka dalej leżała <mrgreen> no cudak był z Karmelka.
Waży moje słoneczko 4250 - czyli dalej maleństwo.
Po powrocie do domu zjadł trochę suchej karmy i zamelinował się pod łózko. Oby tylko samopoczucie dobre było <ok>
Waży moje słoneczko 4250 - czyli dalej maleństwo.
Po powrocie do domu zjadł trochę suchej karmy i zamelinował się pod łózko. Oby tylko samopoczucie dobre było <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Brawo, Karmelku, zuch z ciebie

- yamaha
- Genius Loci
I masz racje, co bedziesz sie fatygowal i wychodzil z transporterka
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Zuch Karmelek <serce>
- margita
- Agilisowy Rezydent
ach te nasze odważniaki ... <serce> <serce> <serce> <serce>
dzielny Karmelek ...
do Bronusia kruszynka ... ale waga Izarki ... <mrgreen> choć dawno jej nie ważyłam ... :->
dzielny Karmelek ...
do Bronusia kruszynka ... ale waga Izarki ... <mrgreen> choć dawno jej nie ważyłam ... :->
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Karmelek wielu rzeczy się boi <mrgreen>
aktualnie panów remontujących strych, kominiarzy, którzy dziś byli, transportera, wiatru jak huczy itd itp
Pan odważny wyszedł już z pod łóżka i kąpie Tosię - teraz siedzi na koszu w łazience i obserwuje zabawę w wannie, czasem zrzucając to co Tosia naustawia na brzegu. Dobrze jak napełnione kubeczki do środka wanny wpadają, a nie na dywanik <diabeł>
A ja siedzę sama z nimi w domu to wymyśliłam sobie położenie wcześniejsze spać dziewczynki - TZ baluje na delegacji w Portugalii ( nad samym oceanem <diabeł> ). I liczę na pogaduchy na Skype wieczorem.
aktualnie panów remontujących strych, kominiarzy, którzy dziś byli, transportera, wiatru jak huczy itd itp
Pan odważny wyszedł już z pod łóżka i kąpie Tosię - teraz siedzi na koszu w łazience i obserwuje zabawę w wannie, czasem zrzucając to co Tosia naustawia na brzegu. Dobrze jak napełnione kubeczki do środka wanny wpadają, a nie na dywanik <diabeł>
A ja siedzę sama z nimi w domu to wymyśliłam sobie położenie wcześniejsze spać dziewczynki - TZ baluje na delegacji w Portugalii ( nad samym oceanem <diabeł> ). I liczę na pogaduchy na Skype wieczorem.
- margita
- Agilisowy Rezydent
ale ten Twój TŻ ma fajnie ... <mrgreen> i to jeszcze nad samym oceanem ... ale oczy nacieszy ...
niech Ci wszystko ze szczegółami opowiada ... jak tam teraz o tej porze wygląda ... <mrgreen>
to i Karmelek ma przy kąpieli zabawę ... <lol>
niech Ci wszystko ze szczegółami opowiada ... jak tam teraz o tej porze wygląda ... <mrgreen>
to i Karmelek ma przy kąpieli zabawę ... <lol>
- Agnes
dzielny Karmelek
Lumi zazdrości Karmelkowej wagi <oops>
Lumi zazdrości Karmelkowej wagi <oops>