Lolek
- EwaL
Re: Lolek
Wszystkim, wszystkim kotom spóźnione życzenia zdrowia, zdrowia, zdrowia. Przepraszam za zbiorcze życzenia, ale cierpię na okrutny brak czasu.
Dziękuję w imieniu Lolka za życzenia i mam nadzieję, że za parę dni nadrobię zaległości forumowe. Aż boję się zaglądać do Yamahy, tam będe musiała się cofnąć o miliony stron <lol>
P.S.
Lolek zdrowy, wiosna w powietrzu to wyje niemiłosiernie, kłaczy na potęgę i rozbestwił się okrutnie <diabeł> W nocy skacze po nas jakby się czego nażarł dziwnego, generalnbie ma ADHD, nie ma czasu na popłudniowe drzemki, a pyskuje jak stary robotnik spod budki z piwem.
Dziękuję w imieniu Lolka za życzenia i mam nadzieję, że za parę dni nadrobię zaległości forumowe. Aż boję się zaglądać do Yamahy, tam będe musiała się cofnąć o miliony stron <lol>
P.S.
Lolek zdrowy, wiosna w powietrzu to wyje niemiłosiernie, kłaczy na potęgę i rozbestwił się okrutnie <diabeł> W nocy skacze po nas jakby się czego nażarł dziwnego, generalnbie ma ADHD, nie ma czasu na popłudniowe drzemki, a pyskuje jak stary robotnik spod budki z piwem.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Ewuś, teraz to dopiero będą zaległości?EwaL pisze:[...]mam nadzieję, że za parę dni nadrobię zaległości forumowe. Aż boję się zaglądać do Yamahy, tam będe musiała się cofnąć o miliony stron <lol>[...]
Teraz taki gorący okres, czyżby Lolek szykował się na manewry?
- EwaL
Oj czasu mało, praca w tym roku wciągnęła mnie kompletnie. Jedyne pocieszenie - odbija się to pozytywnie na wypłacieAgnieszkaP pisze:Ewuś, teraz to dopiero będą zaległości?EwaL pisze:[...]mam nadzieję, że za parę dni nadrobię zaległości forumowe. Aż boję się zaglądać do Yamahy, tam będe musiała się cofnąć o miliony stron <lol>[...]Co tam u Was? Jak tam Lolek?
Teraz taki gorący okres, czyżby Lolek szykował się na manewry?![]()
- EwaL
Z racji moich okrągłych urodzin, które mi stukną tak gdzieś za 2 tygodnie te zmarszczki wychodzą jak grzyby po deszczu <lol> Czyli mogę czuć sie jak purchawa <rotfl>yamaha pisze:Ewus, jak fajnie Cie czytac![]()
Juz sie tak nie przepracowywuj, bo bo bo .... bo .... no bo... bo Ci zmarszczki wyjda !
(nic innego mi do lba nie przyszlo <lol> )