szpagat na 5+
kciki dalej <ok>
<lol> To zdjęcie to dowód, że Bellunia naprawdę bardzo się staraMoniQ pisze:Tak wygląda porządnie NAPITY kot
Ludzie też tak mają jak się napiją.... <rotfl>
MoniQ pisze:Tak wygląda porządnie NAPITY kot
Ludzie też tak mają jak się napiją.... <rotfl>
Wiosna się zbliża, trzeba zadbać o linię <mrgreen> Czasem jeszcze jest wykonywany skłon do łapki, złapanie jej i wańka wstańka leci na bok <lol>Becia pisze:Poza niezwykła, trzeba przyznać <mrgreen> To mi na gimnastykę wygląda, czyżby Bellunia zaczęła ćwiczyć? <lol>[...]
Fakt <rotfl>MoniQ pisze:Tak wygląda porządnie NAPITY kot
Ludzie też tak mają jak się napiją.... <rotfl>[...]
A widzisz Bożenko, ja robię wszystko, żeby Urinary nie dawać, bo bardzo kiepski skład ma ta karmaBożena pisze:[...]Kacper też miał kryształki teraz wcina urinary i jest w porządku.
Kurczę ja też nie znoszę wody, latem piję sporo Muszynianki, Muszyny, wody, które są choć trochę gazowane, ale w chłodniejsze dni woda jest dla mnie okropnaHann pisze:[...]Ja też się jej nie dziwię, woda jest ble. I bardzo Belli współczuję że ani kawy, ani wina... <mrgreen>
Betuś pisze:Tak sobie dzisiaj o Was myślałam... Jaką wodę dajesz do picia? Wody mają różny smak i może tutaj da się coś zmienić. Z tego co czytałam to właściciele dają do picia różne wody: z kranu, przefiltrowane, Żywiec zdrój, przegotowane... Może po prostu kotkowi nie smakuje ta którą podajesz. Spróbuj, nie ma chyba nic do stracenia.
Trzymam kciuki <ok>
Nie Moniko, Britisha odstawiłam zaraz po tym, jak pogorszył się skład. Carlos je TOTW, a Bella tak pół na pół TOTW i PON-a Active Cat Mix, chodzi od jednej do drugiej miski.Bartolka pisze:Agnieszko :-) A co im teraz dajesz suchego? Nadal Britisch?