Zresztą do tej pory Bajzelek najbardziej lubi jak mu z ręki podawać po jednym źdźble
Kitka, Bazyl i Eliot
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Ale powiem Wam, że mam wrażenie, że gdyby Kitunia nie pokazała chłopakom co robić z trawką, to by nie wiedzieli <mrgreen>
Zresztą do tej pory Bajzelek najbardziej lubi jak mu z ręki podawać po jednym źdźble
- Becia
- Agilisowy Rezydent
A to wygodnicki. Co będzie się męczył skubaniem, kiedy służba poda do pysia <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No tak! I nie dość, że grzecznie dokarmiam, to jeszcze z jaką przyjemnością <lol>Becia pisze:A to wygodnicki. Co będzie się męczył skubaniem, kiedy służba poda do pysia <lol>
- Betuś
Dobrze, ze mądra Kitka pokazała chłopakom jak sie trawkę skubie.atomeria pisze:Ale powiem Wam, że mam wrażenie, że gdyby Kitunia nie pokazała chłopakom co robić z trawką, to by nie wiedzieli <mrgreen>
Inaczej chyba Pańcia musiałaby z kotami trawę żuć, zeby sie nauczyły <lol> Ja sie troche boje, ze Forrest nie bedzie chciał jesc i ja bede musiala pokazać. I nie daj Boze jeszcze maz mnie przyłapie jak klecze na kolanach i trawę z kotem jem :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Istnieje opcja wypożyczenia Kituni jako Jody dla Magnusa? Bo trawka już usycha u nas wraz z moja nadziejąatomeria pisze:Ale powiem Wam, że mam wrażenie, że gdyby Kitunia nie pokazała chłopakom co robić z trawką, to by nie wiedzieli <mrgreen>
- Zosiak
Juz drugi rzut trawy? Alez ten towar ma wziecie <diabeł>
Nie jestem jakos zaskoczona, ze to kobieta musiala chlopom pokazac do czego trawa sluzy <lol> Niech im wcinanie zieleniny wyjdzie na zdrowie!!!
Nie jestem jakos zaskoczona, ze to kobieta musiala chlopom pokazac do czego trawa sluzy <lol> Niech im wcinanie zieleniny wyjdzie na zdrowie!!!
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Fanie, że chłopcy nauczyli się "co się robi z trawką" <lol> <lol> <lol>Fusiu pisze:Istnieje opcja wypożyczenia Kituni jako Jody dla Magnusa? Bo trawka już usycha u nas wraz z moja nadziejąatomeria pisze:Ale powiem Wam, że mam wrażenie, że gdyby Kitunia nie pokazała chłopakom co robić z trawką, to by nie wiedzieli <mrgreen>
Fusiu na przeszkolenie to Ci Czesia mogę podesłać. Ostatnio wychodzi z moją mama na spacery po ogrodzie i mama się śmieje, że robi za kosiarkę, tak trawę nie skubie, ale kosi dosłownie jak koza <lol> <lol> <lol> <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Kotek Eliotek, zwany Puszkiem, kończy dziś 10 miesięcy
"Pańcia, ale na roczek to Ty mi kup większą rozetę"

"A sobie większe komody, bo te stare się skurczyły! Przecież dopiero się tam mieściłem!"

"Kupisz, prawda?"

"No! Załatwiłem. Jak zwykle łatwo poszło"

"Pańcia, ale na roczek to Ty mi kup większą rozetę"
"A sobie większe komody, bo te stare się skurczyły! Przecież dopiero się tam mieściłem!"
"Kupisz, prawda?"

"No! Załatwiłem. Jak zwykle łatwo poszło"
- yamaha
- Genius Loci
<shock> Matko, jaki on jest.... OLBRZYMI <shock>
Co to bedzie za 2 lata to ja nie wiem <rotfl>
Co to bedzie za 2 lata to ja nie wiem <rotfl>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Jest niesamowicie piękny <zakochana> no i troszkę duży?? <lol>