Zdrowie najważniejsze
Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: FORREST - sreberko z Łodzi
Trzymam kciuki za wytrwałość! Pamiętaj,że jak je chrupki to głodny nie będzie chodził 
Zdrowie najważniejsze
Zdrowie najważniejsze
- olesia
Dasz radę Betuś. Skoro ma całodzienny dostęp do chrupek to nie umrze z głodu. Sam skapituluje widząc Twoją nieugiętą postawę. Jak będzie bardzo głodny rzuci się na chrupki. 
- Kathi
Betus trzymam kciuki mocno za zdrowka Forresta <ok> <ok> <ok>
A po drugie jemu nic sie nie stanie jesli chodzi o diete na samych chrupkach
sama jestem tego dowodem - a raczej Antonio <serce> ktory po rewolucjach brzuszkowych jest na samej suchej karmie
od momentu odstawienia puszek nabral ochoty i milosci do chrupek <lol> <offtopic>
Nie martw sie Forrest nie bedzie glodny i plakal - w koncu jednak przelamie sie do chrupek i bedzie to mily dla ciebie
Dla Forresta
A po drugie jemu nic sie nie stanie jesli chodzi o diete na samych chrupkach
Nie martw sie Forrest nie bedzie glodny i plakal - w koncu jednak przelamie sie do chrupek i bedzie to mily dla ciebie
Dla Forresta
- Betuś
Mam na koncie mały sukces :-) Forrest nie dostał wczoraj kolacji i dzisiaj rano sniadania. Przy mnie chrupek nie je, ale widziałam, ze w misce ich ubywa. Pije tez wiecej wody.
Ostatnia qupa była wczoraj wieczorem. W kuwecie, ale to dlatego, ze go tam zaprowadzilam.
Ostatnia qupa była wczoraj wieczorem. W kuwecie, ale to dlatego, ze go tam zaprowadzilam.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Dzielna pańcia <mrgreen> 
- Zosiak
Trzymam kciuki za zdrowie Forresta.
Wiem jak jest ciezko odstawic kociakowi jego ukochane mokre - sama przerabialam to nie tak dawno. Ale uwierz - WARTO. U mnie po 3 tyg diety i STOPNIOWYM wprowadzeniu mokrego ponownie, problemy brzuszkowe zniknely.
Badz silna!!! <ok>
Wiem jak jest ciezko odstawic kociakowi jego ukochane mokre - sama przerabialam to nie tak dawno. Ale uwierz - WARTO. U mnie po 3 tyg diety i STOPNIOWYM wprowadzeniu mokrego ponownie, problemy brzuszkowe zniknely.
Badz silna!!! <ok>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Betuś, tak trzymaj 
- Joanna P.
Wiem jak trudno jest odmówić takiemu słodziakowi, ale to dla jego dobra przecież :-) Skoro dałaś radę z nauką jedzenia chrupek, teraz tym bardziej dasz
Forrest, Ty też bądź dzielny koteczku <serce>
Forrest, Ty też bądź dzielny koteczku <serce>
- Betuś
Nawet nie wiecie jak bardzo potrzebne mi jest Wasze wsparcie... On na punkcie jedzenia dostaje szału. Chciał mi zjeść kanapkę z kiełkami i pasztetem sojowym a za polizanie śmietanki z pierogów córek oddałby życie <lol>
Przy mnie nawet nie chce patrzeć na te chrupki, ale po powrocie z pracy widziałam, że z łyżkę stołową ich ubyło <ok> więc mu dosypałam.
Przy mnie nawet nie chce patrzeć na te chrupki, ale po powrocie z pracy widziałam, że z łyżkę stołową ich ubyło <ok> więc mu dosypałam.