Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Magnusowa waga z dziś rano: 5,6 kg. <oops>
Utrata wagi z czasów biegunki odrobiona i to z nawiązką, z czego się cieszę, bo Magnus nie jest wielkim żarłokiem.
No i jeszcze muszę opowiedzieć jak miło mnie mój kochany futrzak wczoraj zaskoczył. W godzinach mojej pracy musiałam wyjątkowo jechać do domu rozliczyć się z gosposią. Zastałam ją w wejściowym ganku i tam z nią rozmawiałam chwilkę. Powiedziała,że Magnus śpi na półce. I wyobraźcie sobie,że Magnus usłyszał mój głos i jak mały konik popędził do mnie z ogonem jak antena w górze. Położył się pod moimi nogami i rozłożył okrakiem do miziania <zakochana> <zakochana>
Nie spodziewałam się, że tak zareaguje na mój głos, maluszek cudny !! <serce> <serce>
Utrata wagi z czasów biegunki odrobiona i to z nawiązką, z czego się cieszę, bo Magnus nie jest wielkim żarłokiem.
No i jeszcze muszę opowiedzieć jak miło mnie mój kochany futrzak wczoraj zaskoczył. W godzinach mojej pracy musiałam wyjątkowo jechać do domu rozliczyć się z gosposią. Zastałam ją w wejściowym ganku i tam z nią rozmawiałam chwilkę. Powiedziała,że Magnus śpi na półce. I wyobraźcie sobie,że Magnus usłyszał mój głos i jak mały konik popędził do mnie z ogonem jak antena w górze. Położył się pod moimi nogami i rozłożył okrakiem do miziania <zakochana> <zakochana>
Nie spodziewałam się, że tak zareaguje na mój głos, maluszek cudny !! <serce> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Kocha Cię koteczek, po prostu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
To jest miłość <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Becia, Audrey
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Wcale nie taka mała, ponad 5 kg mruczącego szczęściaFusiu pisze:Mała rzecz,a cieszy.
Ja też się zawsze wzruszam, kiedy nasze koty okazują nam, że nie jest im wszystko jedno i że cieszą się na nasz widok
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Tak... to jest miłość <serce>Becia pisze:Kocha Cię koteczek, po prostu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Uroczy Magnusik <zakochana>
- Zosiak
Takie okazanie przywiazania jest bezcenne!
Kochany Magnusik :-)
Kochany Magnusik :-)
- Kathi
Jeju Ale z Magusika slodki Kochas <zakochana> <serce>
Widac Magnusik bardzo cie kocha <serce> i to wielka rzecz, wielka sprawa <mrgreen>
Widac Magnusik bardzo cie kocha <serce> i to wielka rzecz, wielka sprawa <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
A ktoś tu się martwil, ze Magnusek nie kocha
A on kocha całym kosmatym serduszkiem <zakochana>
Piękna waga <ok>
A on kocha całym kosmatym serduszkiem <zakochana>
Piękna waga <ok>