Ich troje
- ania1978
Re: Ich troje
Beciu ależ ja Ci zazdroszcze takich miśków ( oczywiście tak pozytywnie) napatrzeć się nie moge normalnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> i nie mogę zdecydować , który misiek najfajniejszy <serce> <serce> <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Aniu, przecież wszystkie są najfajniejsze :-) <lol>ania1978 pisze: i nie mogę zdecydować , który misiek najfajniejszy <serce> <serce> <serce>
- Agnes
Piękna sesja <serce> <serce> a wspólne ujęcia to już w ogóle mistrzowskie <zakochana> Trójka wspaniałych <mrgreen>
Beatko, podpis świetny
Beatko, podpis świetny
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Moje kocie dzieciątka dostały wczoraj prezent. Taka była ich reakcja :-)
I jeszcze nasza Lulunia kochana <serce> , która dzisiaj kończy 7 miesięcy (zważyłam ją z tej okazji, całe 2600 waży moja kruszynka <mrgreen> )
Pozdrawiamy i miłego oglądania życzymy
I jeszcze nasza Lulunia kochana <serce> , która dzisiaj kończy 7 miesięcy (zważyłam ją z tej okazji, całe 2600 waży moja kruszynka <mrgreen> )
Pozdrawiamy i miłego oglądania życzymy
- yamaha
- Genius Loci
Slicznie kiciaste (i fajny prezencik)
Na tych filmikach widac, jaka Lulu jest drobniutka i szczuplutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Na tych filmikach widac, jaka Lulu jest drobniutka i szczuplutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
O tak, Lulu to taka kruszyneczka przy Leonku i Bogusiu :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
<serce>
Oni tak zawsze w trójeczkę
A Lulu to już 7 miesięcy? Juuż? Jak ten czas leci..... Kruszyneczka słodka <zakochana>
Kurcze, i znowu zaczęłam się zastanawiać nad tą zabawką.... <gwiżdże> Pańcio mnie z domu wyrzuci....
Oni tak zawsze w trójeczkę
A Lulu to już 7 miesięcy? Juuż? Jak ten czas leci..... Kruszyneczka słodka <zakochana>
Kurcze, i znowu zaczęłam się zastanawiać nad tą zabawką.... <gwiżdże> Pańcio mnie z domu wyrzuci....
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Moniko, jeśli chodzi o tą zabawkę żałuję tylko jednego.....że nie kupiłam jej prędzej <mrgreen>
Uważam, że naprawdę warto
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Och, żebym ja wcześniej o tym pomyślała.... A tak to ciągle szukam prezentu dla MordimusiaBecia pisze:Moniko, jeśli chodzi o tą zabawkę żałuję tylko jednego.....że nie kupiłam jej prędzej <mrgreen>
- ania1978
ale super się bawią
ale chyba Lulunia najbardziej wydaje się być zadowolona z nowej zabawki :-)