Teraz jeszcze bardziej <lol>
Drapaki
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Drapaki
Ja też już odgapiłam domek <gwiżdże>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Danusiu, super wygląda Koloruś w domku, już się nie mogę doczekać kiedy dostaniemy nasz 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Naprawdę duży ten domek! Też o nim myślałam <mrgreen> Bardzo mi się podoba.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No wiesz Agus, to pewnie dla kota o standardowych wymiarach, Kitka i Bajzelekatomeria pisze:Naprawdę duży ten domek! Też o nim myślałam <mrgreen> Bardzo mi się podoba.
może i razem się zmieszczą, ale najmlodsza latorosl Pusio to nie wiem <gwiżdże>
Bierz, zamawiaj, co się martwisz, nawet jak się upcha pol kota to i tak fajnie będzie <ok>
jutro może moj juz przyjedzie
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Upcha się upcha , takie 6kg-lowe dwa też sie pomieszczą ale jeden na drugim <lol> dlatego u mnie sa dwa ale moja królewienka takiemu tam Kolorkowi nie pozwoliłaby na przytulaki do jej wysokości zaraz jest syyyyyyyk <lol>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Mnie się on też podoba, ale u nas niestety nie służyłby do spania, bo Tajga na podłodze sypia bardzo rzadko, tylko do obgryzania. I za chwilę już by nie był taki ładny <mrgreen>
-
xennaextra
Hej,
czy ktoś z Was miał do czynienia z drapakami sufitowymi Rufiego? Znając renomę firmy to pewnie nikt nie ma zastrzeżeń, ale jestem ciekawa jak ze stabilnością, itd. :-)
czy ktoś z Was miał do czynienia z drapakami sufitowymi Rufiego? Znając renomę firmy to pewnie nikt nie ma zastrzeżeń, ale jestem ciekawa jak ze stabilnością, itd. :-)
-
ewakedziora
Witajcie
Za kilka miesięcy stanę się szczęśliwą posiadaczką ( a w zasadzie to sługą:P) pięknego złocistego brytyjczyka
Ja również mam pytanie o drapak Rufiego. Przejrzałam forum dokładnie i wiem że warto kupić od razu porządny. Tak też zamierzałam zrobić. Odwiedziła mnie jednak koleżanka, która od 6 lat ma kicię brytyjską z tej samej hodowli z której ja będę mieć swojego Ryszarda i po obejrzeniu mojego drapaka (Rufi P-7A w wersji dywanowej) wyśmiała mnie mówiąc , że jej kicia ma stabilny i fajny drapak mocowany do ściany z animalii za 130zł, który chętnie drapie zamiast mebli i że chyba zwariowałam. I teraz już sama nie wiem czy drapak Rufiego to droga zachcianka czy faktycznie rzecz w którą warto zainwestować. Dodam , że koleżanka zapytała mnie czy drapak Rufiego nie będzie jeździł po śliskiej podłodze kiedy mój wielki kot będzie na niego wskakiwał- czy uważacie , że nie będzie się ślizgał? Tak więc proszę o radę bardziej doświadczonych Koleżanki i kolegów:)
Za kilka miesięcy stanę się szczęśliwą posiadaczką ( a w zasadzie to sługą:P) pięknego złocistego brytyjczyka
Ja również mam pytanie o drapak Rufiego. Przejrzałam forum dokładnie i wiem że warto kupić od razu porządny. Tak też zamierzałam zrobić. Odwiedziła mnie jednak koleżanka, która od 6 lat ma kicię brytyjską z tej samej hodowli z której ja będę mieć swojego Ryszarda i po obejrzeniu mojego drapaka (Rufi P-7A w wersji dywanowej) wyśmiała mnie mówiąc , że jej kicia ma stabilny i fajny drapak mocowany do ściany z animalii za 130zł, który chętnie drapie zamiast mebli i że chyba zwariowałam. I teraz już sama nie wiem czy drapak Rufiego to droga zachcianka czy faktycznie rzecz w którą warto zainwestować. Dodam , że koleżanka zapytała mnie czy drapak Rufiego nie będzie jeździł po śliskiej podłodze kiedy mój wielki kot będzie na niego wskakiwał- czy uważacie , że nie będzie się ślizgał? Tak więc proszę o radę bardziej doświadczonych Koleżanki i kolegów:)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Podejrzewam, że koleżanka ma przymocowany drapak do ściany, bo inaczej by się przewrócił. Drapaki Rufiego są bardzo stabilne, bardzo ciężkie. Ja bym się nie zastanawiała - to jest drapak na lata, dywan jest rewelacyjny w utrzymaniu. U mnie po trzech latach przy dwóch kotach wciąż wygląda jak nowy.
Uważam, że w warto zainwestować w porządny, stabilny drapak dla kota, który chucherkiem nie będzie.
Uważam, że w warto zainwestować w porządny, stabilny drapak dla kota, który chucherkiem nie będzie.