Ich troje
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
<shock>
<pokłon> <pokłon> <pokłon>
Beciu, zdradź co ty im do karmy dosypujesz... <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
<pokłon> <pokłon> <pokłon>
Beciu, zdradź co ty im do karmy dosypujesz... <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Lulu z Leosiem to się na pewno lubią, ale czy Lulu z Bogusiem również? Mam wątpliwości, bo czasami ona mu dokucza, a potem on ją chce zamordować <diabeł> Chociaż częściej są mili dla siebie, jeśli mogę to tak ująćatomeria pisze:Od zawsze wiem, że Twoje miśki wyjątkowo się lubią i potrafią sobie tę sympatię okazywać, a Lulu widać świetnie wpasowała się w to towarzystwo <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Hormony miłości <lol> <lol> <lol> A tak na serio, nie wiem jak to się dzieje, ale widocznie mam szczęście do zwierząt <gwiżdże>PyzowePany pisze:Beciu, zdradź co ty im do karmy dosypujesz... <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Kochany Leoś <serce>
A Boguś na pewno też ją lubi, tyle że czasem go do szału doprowadza, jak to młodsze rodzeństwo <mrgreen>
I spokój w sobie, co widać po Twoich miśkach.
Myślę, że przede wszystkim masz serce i rękę do zwierzątBecia pisze: A tak na serio, nie wiem jak to się dzieje, ale widocznie mam szczęście do zwierząt <gwiżdże>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<oops>atomeria pisze:Myślę, że przede wszystkim masz serce i rękę do zwierzątI spokój w sobie, co widać po Twoich miśkach.
- Betuś
A przeslalabys trochę tych hormonów miłości? Tak na wszelki wypadek, gdyby się okazało, ze Forrest ma za mało <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Piękne obrazki . Ale się kochają ,pięknie <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Àle cudne fotki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A moze maz dobrze Photoshop'em wlada ? <lol>
A moze maz dobrze Photoshop'em wlada ? <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Beciu, katujesz mnie, przedtem Leoś na kolankach, a teraz to... <gwiżdże> Mogę sobie pomarzyć..
Piękny obrazek
Duży Leoś i mała Lulu <serce>
Piękny obrazek
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję za miłe słowa
Mnie też moje koty zachwycają <serce> <serce> <serce> Patrzenie na nich nigdy mi się nie nudzi <zakochana> <zakochana> <zakochana>
P.S. Właśnie teraz Leonek grzeje moje kolana. No pieszczoch niesamowity się z niego zrobił <mrgreen>
Mnie też moje koty zachwycają <serce> <serce> <serce> Patrzenie na nich nigdy mi się nie nudzi <zakochana> <zakochana> <zakochana>
P.S. Właśnie teraz Leonek grzeje moje kolana. No pieszczoch niesamowity się z niego zrobił <mrgreen>