No chyba żeby to miało być gorące uczucie <serce>Betuś pisze:Tylko, żeby między nimi nie panowała gorąca atmosferaMoniQ pisze:To będzie najbardziej gorące (dosłownie i w przenośni) dokocenie tego lata! <lol>
Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: FORREST - sreberko z Łodzi
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Zadzwonisz kochanaBetuś pisze:Becia, nieBecia pisze:Ja będę kibicować z Chorwacji. Gdy Bohun przyjedzie będę na urlopie![]()
A co ja zrobię jak będą chciały się zabić???
- Betuś
No coś Ty, na urlopie nie będę Ci przeszkadzać.Becia pisze:Zadzwonisz kochanaBetuś pisze:Becia, nieBecia pisze:Ja będę kibicować z Chorwacji. Gdy Bohun przyjedzie będę na urlopie![]()
A co ja zrobię jak będą chciały się zabić???No i w apartamencie będę miała internet, więc będę na bieżąco
Jak się będą kłócić to powiem, żeby przestały bo Becia jest na urlopie. No i muszą się dogadać <lol>
Tak Moniq, niech ogarnie je gorące, braterskie uczucie <lol> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Betuś, a Ty myślisz, że ja wytrzymam bez forum. Nie żartuj <lol>
Dzwoń, nawet się nie zastanawiaj
Dzwoń, nawet się nie zastanawiaj
- Bond
Bohun ! co za śliczności <zakochana>
- Jennefer
Przeslodki Bohunek <ok> bede czekala z niecierpliwoscia na dokocenie. Szkoda, ze moj TZ nie chce sie zgodzic na kolejnego kotka 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
A ja myślę, że chłopaki bardzo szybko się polubią.

- Betuś
Dziewczyny, dziekuje Wam za wszystko
Podziele sie z Wami planem dokocenia.
Bede chciala na początku kotki rozdzielić. Bohun w sypialni, Forrest bedzie miał resztę domu. Maz bedzie spał z Bohunem a ja w salonie. Bede wymieniać koce, zabawki, leżaki, zeby koty wymieniły sie zapachami. Najlepsze jedzenie dla Forresta ( czyli wszystko oprócz suchej karmy :-) ) bedzie dostawał przy drzwiach, za którymi bedzie jadł Bohun. Dalej zobaczymy jak koty sie beda zachowywać. Wtedy bede myslec co dalej.
Mam obawy o dwie rzeczy:
1. Forrest nie lubi kiedy sa zamknięte drzwi do któregoś pokoju. Miauczy głośno, wiec zaraz otwieram. Kiedy ide spac biorę kota do łóżka i on ze mna zasypia. Nie chce zeby sie poczuł zle z tym, ze jakis pokoj jest przednim zamknięty. Czy to moze jakos zle wpłynąć na jego psychikę i poczucie bezpieczeństwa?
2. Troche boje sie, zeby koty ze stresu sie nie pochorowaly. Forrest i Bohun dostają immunodol. Mam nadzieje, ze to pomoże.
Teraz pomyślałam o jeszcze jednej sprawie. Gdzie włożyć do kontaktów Feliway? W salonie czy w sypialni gdzie bedzie Bohun. Miejscem centralnym jest korytarz, ale tam do kontaktu mam podłączona fontannę.
Miłego dnia wszystkim zycze :-)
Podziele sie z Wami planem dokocenia.
Bede chciala na początku kotki rozdzielić. Bohun w sypialni, Forrest bedzie miał resztę domu. Maz bedzie spał z Bohunem a ja w salonie. Bede wymieniać koce, zabawki, leżaki, zeby koty wymieniły sie zapachami. Najlepsze jedzenie dla Forresta ( czyli wszystko oprócz suchej karmy :-) ) bedzie dostawał przy drzwiach, za którymi bedzie jadł Bohun. Dalej zobaczymy jak koty sie beda zachowywać. Wtedy bede myslec co dalej.
Mam obawy o dwie rzeczy:
1. Forrest nie lubi kiedy sa zamknięte drzwi do któregoś pokoju. Miauczy głośno, wiec zaraz otwieram. Kiedy ide spac biorę kota do łóżka i on ze mna zasypia. Nie chce zeby sie poczuł zle z tym, ze jakis pokoj jest przednim zamknięty. Czy to moze jakos zle wpłynąć na jego psychikę i poczucie bezpieczeństwa?
2. Troche boje sie, zeby koty ze stresu sie nie pochorowaly. Forrest i Bohun dostają immunodol. Mam nadzieje, ze to pomoże.
Teraz pomyślałam o jeszcze jednej sprawie. Gdzie włożyć do kontaktów Feliway? W salonie czy w sypialni gdzie bedzie Bohun. Miejscem centralnym jest korytarz, ale tam do kontaktu mam podłączona fontannę.
Miłego dnia wszystkim zycze :-)
- Kathi
Ja w tym temacie jeszcze bardziej jestem zielona :->
Ale ty Betus wedlug mnie bardzo dobrze myslisz jak wszystko dobrze rozplanowac aby kociaki sie ze soba dogadaly!
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Bardzo dobry plan Betuś.
Wyobrażam sobie ten niepokój, bo sama bym się denerwowała, gdybym przyjmowała pod nasz dach kolejne kocię.
Wyobrażam sobie ten niepokój, bo sama bym się denerwowała, gdybym przyjmowała pod nasz dach kolejne kocię.