Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
komunikacja24

Re: Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja

Post autor: komunikacja24 »

agnieszka9008 pisze:Teraz tylko komunikacja24. Musi powiedziec na kiedy umowic weta...
A jak narazie jestesmy w kropce bo zadnego kontaktu nie ma.
Już jestem.Wybaczcie ale cały dzień nas nie było w domu.
Najpierw do Wrocławia jechaliśmy,pozałatwiać sprawy pośmiertne po tacie,a potem na zakupy bo mąż dzisiaj na noc do pracy jedzie,no i byliśmy oglądać mieszkanie bo chcemy zmienić na jakieś niższe bo teraz 3 piętro.

Oczywiście jestem do dyspozycji z Rajeczką cały czas,do tamtego weta na pewno nie zaniosę kotki już ani Puchatego.
Kazał mi zaczekać,nie spieszyć się ze szczepieniami itp.a co się teraz okazuje zrobiłam tym kotce niechcący krzywdę.....poszukajmy innego weta,myślę,że ceny nie będą się aż tak chyba różnić.
Kotka była odrobaczona na początku kwietnia.
Jest u nas 2 miesiące i Puchaty jest zdrów jak rybka wiec i chyba Rajeczka też...ale ja się nie znam.
Możemy ją zaprowadzić do weta w każdej chwili,nawet jutro.
Im szybciej tym lepiej dla niej bo faktycznie moze być juz zapłodniona.....
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Aga, proponuję tak. Jeśli nic się nie zmieniło, tzn. pojedziesz do Legnicy pomóc Komunikacji, wyślij do wszystkich osób, które oferowały pomoc, pw ze swoim nr konta i danymi do przelewu
Cieszę się bardzo z tego kroku do przodu :ok:
Awatar użytkownika
aneby

Post autor: aneby »

Ja też dorzucę 30 zł
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Dziewczyny, ile jeszcze potrzeba pieniędzy dla kotki?
agnieszka9008

Post autor: agnieszka9008 »

Ok. W takim razie ja zaraz poszukam jakiegoś sensownego weta w Legnicy i jutro z rana będę dzwonić i umawiać na jak najszybszy termin się da.
Co do finansów,wolałabym aby pieniążki spływały na konto do komunikacji24. w końcu to jej kot,więc ona może zadysponować gotówką. Proponuję komunikacjo,abyś wysłała wszystkim nr konta i dane do przelewu, a potem razem rozliczymi się z tymi,którzy chcą pomóc , pozbieramy paragony itp.

W takim razie ja jutro rano dzwonie po wetach,mam nadzieje ,że uda mi się załapac termin na jutro lub chociaz na sobote.
Komunikacjo proszę żebyś wysłała mi nr tel do siebie na PW będzie mi łatwiej się z Tobą kontaktować,i nie zapomnij powysyłac dziewczynom nr konta swojego.
agnieszka9008

Powiem szczerze,że nie ma w Legnicy super lekarzy...z tego co się zorientowałam,mam tam koleżankę,która poleciła mi przychodnię DUO-WET,ale najchętniej wzięłabym Raję do swojej Pani dr na Łódzką we Wrocławiu,mam do niej zaufanie...Tylko to trochę daleko...bo tak 65km w jedną i druga stronę x2 to 260 km...z drugiej strony autostrada...wiec raz dwa...Sama nie wiem dziewczyny... Może komunikacjo chciałabyś żebym przyjechała po Ciebie i razem pojedziemy do Wrocławia z Rajeczką na zabieg...potem odwiozę Was oczywiście do domu...
A może słyszałas cos o tej przychodni DUO WET?? może tam zarejestrować?? Dziś już nie zdąze bo maja do 19.
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Agnieszko a Twoja mama jest zakocona? może ona mogła by przetrzymać kotkę na kwarantannie a potem poszła by do Twojej koleżanki ?po zabiegu i szczepieniach i obserwacji?
agnieszka9008

Pytałam mamę,ona choruje na SM,lata teraz po lekarzach...Raczej nie może jej przyjąć :((((
Babci by ją wzięła,ale Niuniek jest...
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Szkoda że nie chce może była by to fajna terapia :-) ja jestem teraz w pracy i moja podopieczna ma SM już bardzo posunięte
Awatar użytkownika
komunikacja24

Post autor: komunikacja24 »

jasminka pisze:Agnieszko a Twoja mama jest zakocona? może ona mogła by przetrzymać kotkę na kwarantannie a potem poszła by do Twojej koleżanki ?po zabiegu i szczepieniach i obserwacji?
Na kwarantannie moze jeszcze zostać u nas....
Zablokowany