Dziewczyny są świetne. A imię Joanna góruje na liście
Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
Trzymam kciuki, bo bardzo się tą historią przyjęłam. Wygłaskaj proszę małą aby poczuła dużo miłości
pozdrawiam imienniczki w takim razie.
- Betuś
Mam nadzieję, że to historia dobrze się skończy... bo serducho wysiada.
- komunikacja24
Zauważyłam to w przelewach:) 3 Joanny:)Fusiu pisze:Trzymam kciuki, bo bardzo się tą historią przyjęłam. Wygłaskaj proszę małą aby poczuła dużo miłości![]()
Dziewczyny są świetne. A imię Joanna góruje na liściepozdrawiam imienniczki w takim razie.
Dziękuję,pogłaskam,ja ją bardzo dużo miziam,teraz nawet więcej jak Puchatego.
Ona sama przychodzi i domaga się pieszczot.
W ogóle jest cudowna,jak mój synek płacze to ona leci zaraz do niego i tuli mu się do twarzy,patrzy co się dzieje,pociesza go,raz nawet mu łzy zlizywała z policzka. <zakochana>
Puchaty obojętny w tym czasie śpi...
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kochaniutka jest... <serce>
-
agnieszka9008
Ten post dał mi dużo do myślenia...komunikacja24 pisze:Zauważyłam to w przelewach:) 3 Joanny:)Fusiu pisze:Trzymam kciuki, bo bardzo się tą historią przyjęłam. Wygłaskaj proszę małą aby poczuła dużo miłości![]()
Dziewczyny są świetne. A imię Joanna góruje na liściepozdrawiam imienniczki w takim razie.
Dziękuję,pogłaskam,ja ją bardzo dużo miziam,teraz nawet więcej jak Puchatego.
Ona sama przychodzi i domaga się pieszczot.
W ogóle jest cudowna,jak mój synek płacze to ona leci zaraz do niego i tuli mu się do twarzy,patrzy co się dzieje,pociesza go,raz nawet mu łzy zlizywała z policzka. <zakochana>
Puchaty obojętny w tym czasie śpi...
Komunikacjo-a może spróbujecie po sterylizacji zatrzymać Rajkę?? Jestem pewna,że jej hormony się uspokoją i nie będzie już tęskniła za wolnością...Ona do Was się już przyzwyczaiła,kocha Was...warto chyba chociaż spróbować...JA JESTEM PRZEKONANA W 100% ,że po sterylizacji będzie ok,to fizjologia,Raja dlatego tak się zachowuje bo zwyczajnie tak jest "skonstruowana" Znam masę kotków i ich Państwa,którzy przed sterylizacją mieli podobne problemy...Zastanów się chociaż bo szkoda tej malutkiej,skoro tak się przywiązała...
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
To samo napisałam wcześniej... Też mi się tak wydaje...agnieszka9008 pisze: Ten post dał mi dużo do myślenia...
Komunikacjo-a może spróbujecie po sterylizacji zatrzymać Rajkę?? Jestem pewna,że jej hormony się uspokoją i nie będzie już tęskniła za wolnością...Ona do Was się już przyzwyczaiła,kocha Was...warto chyba chociaż spróbować...JA JESTEM PRZEKONANA W 100% ,że po sterylizacji będzie ok,to fizjologia,Raja dlatego tak się zachowuje bo zwyczajnie tak jest "skonstruowana" Znam masę kotków i ich Państwa,którzy przed sterylizacją mieli podobne problemy...Zastanów się chociaż bo szkoda tej malutkiej,skoro tak się przywiązała...
- Betuś
Powinnas dac kotce szanse. Ja tez uwazam, ze bedzie wszystko dobrze.
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny kochaneBetuś pisze:Powinnas dac kotce szanse.
-
agnieszka9008
Nikt absolutnie nie naciska,ale skoro głowną przyczyną oddania małej była jej nieustanna tęsknota za wolnością,a ja wiem w 100%,że po sterylce tego nie będzie,więc problem zniknie...to dlaczego by nie dać temu kotu sznasy,ona też się do nich przyzwyczaiła, ma serce, ma uczucia,los nie doświadczył jej dobrze,więc uważam ,że zasługuje na szansę...ozon pisze:Dziewczyny kochaneBetuś pisze:Powinnas dac kotce szanse.ja też sobie wczoraj pomyślałam, że Rajeczka już się bardzo przywiązała, że taki kot to skarb, no i że skoro Komunikacja i jej rodzina zmieniają mieszkanie, to może dałoby się... ale bardzo Was proszę
![]()
![]()
nie naciskajmy. Niech sobie Komunikacja spokojnie sprawę przemyśli i zdecyduje
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziewczyny, myślę, że nie ma co namawiać czy nawet sugerować :-) Ozon, ma rację. Przypominam też, że u komunikacji krucho z finansami, że dziewczyna spodziewa się dziecka i przed jej rodziną teraz ogrom wydatków. Decyzja co z kotem należy do niej ale nie chciałabym aby teraz powiedziała że Raja zostanie, bo naciskamy, bo będzie jej niezręcznie podjąć inną decyzję.
Tak więc, dziewczyny, weźmy oddech :-)
Tak więc, dziewczyny, weźmy oddech :-)