Khaleesi & Mordimer
- yamaha
- Genius Loci
Re: Khaleesi & Mordimer
Matko, jaka ona jest PIEKNA <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> w tym pudelku <serce>
Udanej zabawy (fajny pomysl z tym "swietowaniem" po 20 latach <tańczy> )
O wyglad sie nie martw, z pewnoscia beda tacy, ktorym lat w wygladzie przybylo DUZO wiecej niz Tobie <lol>
Udanej zabawy (fajny pomysl z tym "swietowaniem" po 20 latach <tańczy> )
O wyglad sie nie martw, z pewnoscia beda tacy, ktorym lat w wygladzie przybylo DUZO wiecej niz Tobie <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Hehe
No dobra, skupię się na pomalowaniu paznokci, a reszta mego naturalnego wdzięku będzie musiała obronić się sama <rotfl>
W ogóle to cieszę się bardzo na ten wyjazd, bo niektórych ludzi nie widziałam dokładnie te 20 lat. Będzie ciekawie, byle moja wątroba to wytrzymała <lol> <strach>
No dobra, skupię się na pomalowaniu paznokci, a reszta mego naturalnego wdzięku będzie musiała obronić się sama <rotfl>
W ogóle to cieszę się bardzo na ten wyjazd, bo niektórych ludzi nie widziałam dokładnie te 20 lat. Będzie ciekawie, byle moja wątroba to wytrzymała <lol> <strach>
- yamaha
- Genius Loci
Oj, ja tez bym chciala takie spotkanie <roll>
Tym bardziej, ze mam naprawde super wspomnienia z liceum !
Fajnie, ze ktos sie zajal organizacja takiego czegos u Was, bo "odnalezc" ludzi po takim czasie nie jest pewnie latwo...
Fajnie, ze ktos sie zajal organizacja takiego czegos u Was, bo "odnalezc" ludzi po takim czasie nie jest pewnie latwo...
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Pewnie gdyby nie Facebook i Nasza Klasa to by było wręcz niewykonalne... A tak podobno ok. 60 osób potwierdziło swoją obecność <tańczy>yamaha pisze:Oj, ja tez bym chciala takie spotkanie <roll>
- cheshire
Dama w pudełku <mrgreen> Nie wiem czy mi się wydaje, czy Kalisia się ładnie zaokrągliła, śliczna <zakochana>
-
agnieszka9008
Mordisiu moje serce na Twój widok dostaje palpitacji <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Czy ja wiem... dalej jest chuda, choć je za dwóch, dam sobie głowę uciąć, że zjada więcej niż Mordimercheshire pisze:Dama w pudełku <mrgreen> Nie wiem czy mi się wydaje, czy Kalisia się ładnie zaokrągliła, śliczna <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Yamaha, zrobimy zlot studentów. Tylko Sangrii nie zapomnij. 
Moniko, fajne takie spotkanie po latach. Oczarujesz wszystkich.
Moniko, fajne takie spotkanie po latach. Oczarujesz wszystkich.
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
rzeczywiście może być intersująco na takim spotkaniu <mrgreen>
nie dziwię się, że robisz się na bóstwo <lol>
ale te dwa puchate stfory to wow <zakochana> <zakochana> cudne są bez retuszu <serce> <serce>
nie dziwię się, że robisz się na bóstwo <lol>
ale te dwa puchate stfory to wow <zakochana> <zakochana> cudne są bez retuszu <serce> <serce>
- Zosiak
Rewelacja <rotfl> <rotfl> <rotfl> Nawet jak sie tylko jedna laputke wsadzi to wygrane <mrgreen>MoniQ pisze:A teraz zdjęcie z cyklu "pudełko to pudełko", nawet jeśli jest sporo za małe:
A poprzednie zdjecie, gdzie Mordis juz prawie wypadal ze swojego legowiska - no slooodkie <zakochana>
Udanej imprezy MoniQ!!