Toruń faktycznie przepiękny, jednak relacja na żywo ze spontanicznego wypadu do Aten rozwaliła mnie zupełnie
Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Pan Kot Brytyjczyk
ahhahahah o matulu jacy tu są zdrowo pokręceni ludzie <lol> <lol> <lol>
Toruń faktycznie przepiękny, jednak relacja na żywo ze spontanicznego wypadu do Aten rozwaliła mnie zupełnie

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ciekawe, czy dzisiejsza wyprawa do Płocka na wystawę kotów też skończy się forumową wycieczką zagraniczną. Tylko dokąd? <lol>
W Płocku zrobiłam milion zdjęć, zakochałam się w kotach Estery z Estibri. <zakochana>
Obkupiłam Baxterka w posłanko i wędki, byliśmy też w raju drapakowym u Rufiego. Omatkojakiepięknedrapaki. <shock>
Odwiedziliśmy też w zoo. Lwy i słonie bardzo ładnie pozowały.
W Płocku zrobiłam milion zdjęć, zakochałam się w kotach Estery z Estibri. <zakochana>
Obkupiłam Baxterka w posłanko i wędki, byliśmy też w raju drapakowym u Rufiego. Omatkojakiepięknedrapaki. <shock>
Odwiedziliśmy też w zoo. Lwy i słonie bardzo ładnie pozowały.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ależ Ci zazdroszczę Aniu :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Asiu, dla Ciebie mam rusałeczkę. :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Audrey pisze:Asiu, dla Ciebie mam rusałeczkę. :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
No nie. <lol>
Ale za to maleńką. :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
To szybciutko dawaj zdjęcia :-)Audrey pisze:No nie. <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Asiu, fotki w wątku wystawy http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 61#p370861
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale piękne foteczki Torunia
I nic a nic nie widać, że to z telefonu
Niebieski kotek miał straszne parcie na szkło i całkiem fotogeniczne wyszedł <lol>
Ja byłam dwa razy w Toruniu i bardzo mi się podobał. Oczywiście wracaliśmy z całą torbą pierników, takie obżartuchy z nas <lol>
Za drugim razem jak byliśmy to powrotu nie zapomnimy do końca życia. W nocy chyba śniegi stulecia spadły i jechaliśmy do domu od 16.00 do siódmej rano następnego dnia
Zwiedziliśmy wszystkie wioski jakie się dało, bo główne drogi stały całe zakorkowane. Ale i tak fajnie było <mrgreen>
I nic a nic nie widać, że to z telefonu
Niebieski kotek miał straszne parcie na szkło i całkiem fotogeniczne wyszedł <lol>
Ja byłam dwa razy w Toruniu i bardzo mi się podobał. Oczywiście wracaliśmy z całą torbą pierników, takie obżartuchy z nas <lol>
Za drugim razem jak byliśmy to powrotu nie zapomnimy do końca życia. W nocy chyba śniegi stulecia spadły i jechaliśmy do domu od 16.00 do siódmej rano następnego dnia
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Soniu, to pewnie moją wioskę też zwiedziłaś. <lol> <lol>
A Toruń jest piękny o każdej porze roku. <serce>
Pierniki są pyszne, to fakt. Ale z "Kopernika" polecam też Wafle Harcerskie o smaku cytrynowym.
To smak, który przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. Są przepyszne.
Z posłanka jestem bardzo zadowolona, bo szukałam takiego, które można położyć na stół (ulubiona miejscówka) zamiast kocyka. Dodatkowo posiada troki, które można przywiązać do stołu. Podczas skoku kota na stół posłanie nie przesuwa się. Baxterek już uciął sobie drzemkę i pougniatał po przebudzeniu.
A Toruń jest piękny o każdej porze roku. <serce>
Pierniki są pyszne, to fakt. Ale z "Kopernika" polecam też Wafle Harcerskie o smaku cytrynowym.
To smak, który przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. Są przepyszne.
Z posłanka jestem bardzo zadowolona, bo szukałam takiego, które można położyć na stół (ulubiona miejscówka) zamiast kocyka. Dodatkowo posiada troki, które można przywiązać do stołu. Podczas skoku kota na stół posłanie nie przesuwa się. Baxterek już uciął sobie drzemkę i pougniatał po przebudzeniu.