Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: FORREST - sreberko z Łodzi
No właśnie? Co u Was?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Też tak myślę, też u mnie ktoś tak napisał, chyba Yolla, Betuś ma teraz dwa razy więcej wszystkiego, i obowiązków i przyjemności 
Ale chętnie bym się dowiedziała jak tam sprawy
Ale chętnie bym się dowiedziała jak tam sprawy
- Betuś
Ostatnie dni i noce były dla mnie dosc ciężkie. A odespac nie mam kiedy... i psychicznie tez musiałam troche odetchnąć.
Mam jednak dobre wieści bo Forrest i Bohun osiągają wreszcie jakies porozumienie. Sa jeszcze momenty, ze Foruś przegina, ale mysle, ze najgorsze mam juz za soba. Sa kocie zapasy, gonitwy (narazie goni tylko Forrest), pogaduchy i obserwowanie. Generalnie sa na dobrej drodze by zostac kocimi przyjaciółmi :-)
Mam jednak dobre wieści bo Forrest i Bohun osiągają wreszcie jakies porozumienie. Sa jeszcze momenty, ze Foruś przegina, ale mysle, ze najgorsze mam juz za soba. Sa kocie zapasy, gonitwy (narazie goni tylko Forrest), pogaduchy i obserwowanie. Generalnie sa na dobrej drodze by zostac kocimi przyjaciółmi :-)
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
A Ty się dobrze wyśpij, szkoda żebyś miała to dokocenie przypłacić zdrowiem.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Za kocią przyjaźń chłopaków <ok>

- Agnes
i moje kciuki za przyjaźń między chłopakami

- Hebe
- Kontakt:
Betuś ale masz teraz dwa cuda śliczne <zakochana> <zakochana>
Na pewno niedługo będą fotki przytulanek i wspólnych zabaw:) u nas był pierwszego dnia sajgon na widok dwóch psów,siedzenie pod kanapą przez kilka kolejnych a po nie całym tygodniu mega miłość i przyjaźń...nie izolowałam ich od siebie po za samym wejściem Mijusi do domu,i myślę że to była najlepsza w naszym wypadku decyzja,psy nie nakręcały się "co to tam jest zamknięte" a Mija mogla z bezpiecznego miejsca je obserwować i przekonać się ze nic jej nie grozi z ich strony.Ty obserwując swoje Misiaki na co dzień tez sama najlepiej wiesz jak je ze sobą najbezpieczniej socjalizować.Trzymam mocno kciuki

Na pewno niedługo będą fotki przytulanek i wspólnych zabaw:) u nas był pierwszego dnia sajgon na widok dwóch psów,siedzenie pod kanapą przez kilka kolejnych a po nie całym tygodniu mega miłość i przyjaźń...nie izolowałam ich od siebie po za samym wejściem Mijusi do domu,i myślę że to była najlepsza w naszym wypadku decyzja,psy nie nakręcały się "co to tam jest zamknięte" a Mija mogla z bezpiecznego miejsca je obserwować i przekonać się ze nic jej nie grozi z ich strony.Ty obserwując swoje Misiaki na co dzień tez sama najlepiej wiesz jak je ze sobą najbezpieczniej socjalizować.Trzymam mocno kciuki
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
I ja trzymam kciuki, żeby Sreberko i Złotko szybko się dogadali <ok>
Betuś
Betuś
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się, że kociaki się akceptują. :-)

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No, szybciutko im idzie, tak trzymać