Fajnie towarzystwo się wyleguje <serce>
Kitka, Bazyl i Eliot
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Aga, czy dla Was zostaje choć trochę miejsca na tarasie?
- yamaha
- Genius Loci
Pewnie sie bal, ze go po brzusiu bedzie laskotac, dlatego uciekal
<zakochana> cudne to Twoje Zwierzakowo, z seniorka wlacznie <serce>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ale po co miejsce <mrgreen> taras jest kociAgnieszkaP pisze:Aga, czy dla Was zostaje choć trochę miejsca na tarasie?![]()
a Atomeria i TZ mają reszte ogrodu <mrgreen>
- Zosiak
Puszek leniuszek wyglada na tym zdjeciu slodko - nawet podusie ma podlozona pod glowke <zakochana> <mrgreen>
I osobiscie nie dziwie sie, ze zrobil odwrot- kto wie czego po takich myszkach mozna sie spodziewac... <lol>
I osobiscie nie dziwie sie, ze zrobil odwrot- kto wie czego po takich myszkach mozna sie spodziewac... <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jejku ale im dobrze, jakie same szczęśliwe pysie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale się uśmiałam z przygody z myszką. Jestem na bank przekonana, że u mnie Tami uciekałby w podskokach do domu, jak Puszek <rotfl>
Ale się uśmiałam z przygody z myszką. Jestem na bank przekonana, że u mnie Tami uciekałby w podskokach do domu, jak Puszek <rotfl>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
A to przepraszam, nie wiedziałam <lol>elwiska3 pisze:Ale po co miejsce <mrgreen> taras jest kociAgnieszkaP pisze:Aga, czy dla Was zostaje choć trochę miejsca na tarasie?![]()
Fajnie towarzystwo się wyleguje <serce>![]()
![]()
i Diunki
![]()
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko każdy ma swoje miejsce ... nie ma co się wpychać. Chociaż ja bym na tej leżance z Puszkiem poleżała <mrgreen> <zakochana>AgnieszkaP pisze:A to przepraszam, nie wiedziałam <lol>elwiska3 pisze:Ale po co miejsce <mrgreen> taras jest kociAgnieszkaP pisze:Aga, czy dla Was zostaje choć trochę miejsca na tarasie?![]()
Fajnie towarzystwo się wyleguje <serce>![]()
![]()
i Diunki
![]()
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Co za widoki!
Ten taras jest niesamowity! Po prostu genialny! Wyobrażam sobie,że jest to dla Ciebie wspaniały azyl. <ok> <ok>
Zdjęcia chłopaków są cudneeeeee

Ten taras jest niesamowity! Po prostu genialny! Wyobrażam sobie,że jest to dla Ciebie wspaniały azyl. <ok> <ok>
Zdjęcia chłopaków są cudneeeeee
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, przepiękne tarasowe zdjęcia <serce> <serce> <serce> Stworzyłaś swoim futerkom prawdziwy raj. Bardzo pozytywnie zazdroszczę (dobrze, że moje mają chociaż balkon
) Cudownie u Ciebie <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Historia z myszką super <mrgreen> choć myślę, że Puszek biegł szybko do domu wszcząć alarm, niż schować się pod kanapę <gwiżdże> <lol>
a nawet jeśli nie, to nikt nie powiedział, że wraz z wielkością ciałka idzie wielka odwaga <mrgreen> no i taka mysz, to może być niebezpieczna przecież, więc ja go całkowicie rozumiem <lol> <lol> <lol>
a nawet jeśli nie, to nikt nie powiedział, że wraz z wielkością ciałka idzie wielka odwaga <mrgreen> no i taka mysz, to może być niebezpieczna przecież, więc ja go całkowicie rozumiem <lol> <lol> <lol>