Przypasowało futerkom
Ich troje
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
Bardzo mi się podobają półeczki :-) :-) :-)
Przypasowało futerkom

Przypasowało futerkom
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się, że Wam się podobają :-)
Jak Leon z Bogusiem weszli na tą dużą półkę, to widać było, że poczuli się rewelacyjnie. Tak wyluzowanych kotów dawno nie widziałam. Przednie łapy wyciągnięte, tylne łapy wyciągnięte, pełen luz <mrgreen>
Jak Leon z Bogusiem weszli na tą dużą półkę, to widać było, że poczuli się rewelacyjnie. Tak wyluzowanych kotów dawno nie widziałam. Przednie łapy wyciągnięte, tylne łapy wyciągnięte, pełen luz <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Beciu fajnie masz, że jest taka wnęka na tą dużą półę, mogłaś taką fajną szeroką tą deskę dać 
- Łatka
Ale superancki paśnik im zrobiłaś <ok>
U nas kwiatki są w sumie 6 jeden duży stoi na podłodze. Kot go nie podgryza ale wyrzuca z niego ziemię. W sumie to do 2 w ogóle nie ma dostępu bo stoją poza jej zasięgiem. A koło 3 potrafi sobie leżeć ale też jej nie interesują jedynie ich ziemia.
Półeczki super sprawa widać, że kotom to pasuje u nas też mają powstać. Ale to musi mocy prawnej nabrać zanim TŻ się za to zabierze, a teraz jeszcze ma nad godziny tak więc jak wyjeżdża o 6 rano to w domu jest o 19-20. Część drapaka jest już zamontowana reszta czeka na sznurek który ma przyjść, żeby go skończyć i zmontować do końca.
dla dzielnej kici i reszty towarzystwa
U nas kwiatki są w sumie 6 jeden duży stoi na podłodze. Kot go nie podgryza ale wyrzuca z niego ziemię. W sumie to do 2 w ogóle nie ma dostępu bo stoją poza jej zasięgiem. A koło 3 potrafi sobie leżeć ale też jej nie interesują jedynie ich ziemia.
Półeczki super sprawa widać, że kotom to pasuje u nas też mają powstać. Ale to musi mocy prawnej nabrać zanim TŻ się za to zabierze, a teraz jeszcze ma nad godziny tak więc jak wyjeżdża o 6 rano to w domu jest o 19-20. Część drapaka jest już zamontowana reszta czeka na sznurek który ma przyjść, żeby go skończyć i zmontować do końca.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Tak, deska jest szeroka (163 cm x 45 cm). Nawet jak cała trójka tam siedzi, to i tak mają dużo miejsca :-)Sonia pisze:Beciu fajnie masz, że jest taka wnęka na tą dużą półę, mogłaś taką fajną szeroką tą deskę dać
Uwierz mi, że u mnie nie było tak łatwo. Mocy urzędowej nabierało to bardzo, bardzo długo <diabeł>Łatka pisze: Ale to musi mocy prawnej nabrać zanim TŻ się za to zabierze
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Super półki i z widokiem na Helenkę <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Tak, mogą obserwować skorupkę z góry <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Oooo to super, że 45 cm, to już nie półka a cała loża dla hrabiostwa

- Betuś
Beciku, świetne zrobiliście polki dla kotków 
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Ale fajna miejscówka
<ozon bardzo intensywnie myśli > Też mam taką wnękę, tylko węższą <gwiżdże> Mam kota <gwiżdże> Chciałabym mieć półki dla kota <gwiżdże> Ten pomysł jest fajny i niedrogi w wykonaniu <gwiżdże> Becia mi na pewno pozwoli zgapić <gwiżdże> Niech no tylko TŻ wróci, będę prowadzić negocjacje <lol>
<ozon bardzo intensywnie myśli > Też mam taką wnękę, tylko węższą <gwiżdże> Mam kota <gwiżdże> Chciałabym mieć półki dla kota <gwiżdże> Ten pomysł jest fajny i niedrogi w wykonaniu <gwiżdże> Becia mi na pewno pozwoli zgapić <gwiżdże> Niech no tylko TŻ wróci, będę prowadzić negocjacje <lol>