Zaraz za chwilke beda nierozlaczni...
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- yamaha
- Genius Loci
Re: Brysia* i Tami
No mowilam, ze przepadniesz <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ale grzeczne chłopaki

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A wreszcie ma się z kim pobawić, a nie tylko chodzić i machać sobie a muzom <lol>Danusia pisze:Marzenko ,a jak Mirek :-) i stosunki miedzy panciem i Dyziem sowizdrzałkiem ? <lol> ...
Właśnie mały lata za piłeczkami i o dziwo Tami miał zryw 5 sekundowy i wyskoczył z łazienki kulnął piłeczkę i poleciał do małego pokoju. Ale za to jak potem wyskoczył z tego pokoju to się Tobi wystraszył go zrobił garba i prychnął i koniec zabawy. Tami teraz siedzi w pokoju i nie chce wyjść
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Marzenko bo to początek jest Tamiś musi się z małym oswoić ja myślę że i tak jest świetnie :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
ja też uważam, że to tempo ekspresowe ...
będzie dobrze ... kochane chłopaki ... <mrgreen>
będzie dobrze ... kochane chłopaki ... <mrgreen>
- Betuś
Troszkę sie przyzwyczai i bedą gonitwy po całym domu <lol> 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Myślę ,że mały perszing <serce> rozrusza statecznego Tamiśka i jak się zaczną gonitwy to oczopląsu dostaniecie tak jak ja czasami mam i momentami już zupełnie nie wiem czyja to łapa albo ogon śmignął mi przed oczami <lol> tylko słyszę gruchanie Kolorusia i syk Kalutka ( który należy rozumieć spadaj i nie ruszaj ja i tak jestem pierwsza jak na jej wysokość przystało <lol> )
<serce>
<serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
:-) :-) :-) cieszę się że tak u Was wszystko pięknie się układa...pewnie będą takie momenty, że przy zabawie któreś się wycofa...ale kociamberki muszą się poznać i przyzwyczaić się do siebie, na to trzeba czasu...a u Was to i tak iście ekspresowe tempo <shock>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Myślę dokładnie tak samo, a dokocenie widziałam na żywo już wiele razy, jak nie ma otwartej wojny, to zwykle docierania się jest rzeczą normalną, Soniu dzielnych masz chłopakówjasminka pisze:Marzenko bo to początek jest Tamiś musi się z małym oswoić ja myślę że i tak jest świetnie :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Też się cieszę, że u nas nie ma najgorzej. Właściwie, to miśki już chodzą koło siebie normalnie, razem na blacie w kuchni siedzą, tylko jeszcze bawić się nie potrafią razem, bo Tamisia onieśmiela że Tobi taki ekspres i ledwo patrzeć za nim nadąża, za to Tobiś jak nagle zostanie zaskoczony, że Tamiś podejdzie, to podskakuje wystraszony, nastroszy się i się skuli na podłodze, a za chwilę każdy idzie w swoim kierunku. Codziennie za to noskują sobie jak tylko koło siebie przejdą <mrgreen>