Ja bym miała tylko zastrzeżenia co do rozmieszczenia tych półek. Czy Pyza będzie potrafiła z tej górnej zeskakiwać na tą środkową? Trochę mało ma miejsca na tylne łapy, albo zdjęcie jest zrobione z takiej perspektywy, że to się tak nakłada trochę.
Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
Świetne półeczki
A jak Pyzuni się podobają?
Ja bym miała tylko zastrzeżenia co do rozmieszczenia tych półek. Czy Pyza będzie potrafiła z tej górnej zeskakiwać na tą środkową? Trochę mało ma miejsca na tylne łapy, albo zdjęcie jest zrobione z takiej perspektywy, że to się tak nakłada trochę.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Soniu one faktycznie trochę się na siebie nakładają na kilka cm, ale to jest dopiero początek naszej konstrukcji, będziemy ją mocno rozbudowywać aż dotrze do wielkiej szerokiej półki nad oknem <mrgreen>
Pyza na razie nie jest nimi w ogóle zainteresowana
<lol>
Pyza na razie nie jest nimi w ogóle zainteresowana
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Snusiu ale one są na wysokości prawie 3m, to ten mały perszing wskoczy tam chyba dopiero za rok <strach> <lol> ?
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Kasik- szczerze to jeśli młody będzie śmigał po całym mieszkaniu już za miesiąc, czyli po 2 tygodniach spędzonych u nas... to będę najszczęśliwsza na świecie <zakochana> <mrgreen>
Nawet jak ma się wspinać na sufit, niech mu będzie i tak biorę urlop kocierzyński, jakoś to ogarnę i przypilnuję, żeby guza sobie nie nabił <mrgreen>
Nawet jak ma się wspinać na sufit, niech mu będzie i tak biorę urlop kocierzyński, jakoś to ogarnę i przypilnuję, żeby guza sobie nie nabił <mrgreen>