Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
Taaaak, mniej niż 2 tygodnie... Kolejny raz przeczytałam wątek o dokoceniach i jakoś nerwy zaczynają mnie dopadać 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Nie taki diabeł straszny, wierz mi:-)
Ja izolowałam ze względu na Kayę, bo to wypłoch straszny i czasem własnego cienia się boi, wi,ec dawkowałam bardzo pierwsze kontakty. Tak naprawdę nawet u nas skonczyło sie na kilku sykach Kayi i pacnieciach, czasem podgryzaniu, myślę, ze u Was będzie jeszczr lepiej.
Ja izolowałam ze względu na Kayę, bo to wypłoch straszny i czasem własnego cienia się boi, wi,ec dawkowałam bardzo pierwsze kontakty. Tak naprawdę nawet u nas skonczyło sie na kilku sykach Kayi i pacnieciach, czasem podgryzaniu, myślę, ze u Was będzie jeszczr lepiej.
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
<mrgreen> Ula nie bój żaby, będę w gotowości . Poza tym Elmo kocha wszystko i wszystkich, bardziej martwi mnie Pyza.
Ale damy radę, nie nakręcaj się. Stres zawsze jest, ale zawsze są metody
Elmo już po szczepieniu, wszystko w porządku
Ale damy radę, nie nakręcaj się. Stres zawsze jest, ale zawsze są metody
Elmo już po szczepieniu, wszystko w porządku
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Snusiu damy radę, wiem to, po prostu dla tego koteła to ja bym zrobiła wszystko
Pyza się od dwóch miesięcy zmienia- siedzi z nami i naszymi gośćmi, jak przychodzi ktoś to nie zwiewa w panice, tylko wchodzi do naszej sypialni i łypie ciekawskimi oczami, kogo do nas przywiało... <lol> Pozwala innym nosić ją na rękach i głaskać, może nie będzie tak źle...
Elmo koteczku, to teraz już ostatnia prosta, niedługo się widzimy <serce> <serce> <serce>
Pyza się od dwóch miesięcy zmienia- siedzi z nami i naszymi gośćmi, jak przychodzi ktoś to nie zwiewa w panice, tylko wchodzi do naszej sypialni i łypie ciekawskimi oczami, kogo do nas przywiało... <lol> Pozwala innym nosić ją na rękach i głaskać, może nie będzie tak źle...
Elmo koteczku, to teraz już ostatnia prosta, niedługo się widzimy <serce> <serce> <serce>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jak już niewiele dni zostało :-)
Fajne półki, bardzo jestem ciekawa cd.
Fajne półki, bardzo jestem ciekawa cd.