Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Betuś

Re: Magnus

Post autor: Betuś »

Skąd ja to znam <rotfl>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> Slicznie wyglada taki powazny :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Aparat kocha Sołtysa <mrgreen> <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Cierpliwości możemy uczyć się od kotów.
Magnusiku <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Magnus jakiś czas temu przeszedł na PoN-a. Teraz kończy pierwsze 2-kg opakowanie. Od kilku ostatnich dni qupal jest dość miękki, a końcówka jest na tyle miękka,że brudzi mu pupalka.

Czy to znaczy,że karma mu nie służy? Otwierać kolejne opakowanie PoN-a czy jak najszybciej zmieniać karmę czy jeszcze obserwować? (Magnus nie je mokrego)
Martwię się bo po Orijenie wydawało mi się,że się więcej drapie i nie mam za bardzo pomysłu na nową suchą karmę. Każda inna ma jakieś "ale". Acana byłaby super..ale ten sód tam :-/////
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Fusiu pisze:Magnus jakiś czas temu przeszedł na PoN-a. Teraz kończy pierwsze 2-kg opakowanie. Od kilku ostatnich dni qupal jest dość miękki, a końcówka jest na tyle miękka,że brudzi mu pupalka.

Czy to znaczy,że karma mu nie służy? Otwierać kolejne opakowanie PoN-a czy jak najszybciej zmieniać karmę czy jeszcze obserwować? (Magnus nie je mokrego)
Martwię się bo po Orijenie wydawało mi się,że się więcej drapie i nie mam za bardzo pomysłu na nową suchą karmę. Każda inna ma jakieś "ale". Acana byłaby super..ale ten sód tam :-/////
A jakiego PoN je? Może warto spróbować tego z ryżem?
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

u nas też po Pon-ie były takie historie, niby wszystko ok a co jakiś czas portki w praniu :-///// teraz Gaculek wcina acana grasslandss i urobek jak malowany <lol> a o co chodzi z tym sodem Fusiu bo ja nic takiego na opakowaniu nie widzę :-o chyba, że nie jestem na bieżąco :-/////
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Mi sie wydaje, ze Fusiu wlasnie z ryżem daje...
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Betuś pisze:Mi sie wydaje, ze Fusiu wlasnie z ryżem daje...
Tak,z ryżem (Farm Mix). Bardzo mi zależy żeby było dobrze,ale dużo już znalazłam komentarzy,że przy końcówce opakowania zdarza się luźniejsza qupka.
ania1978 pisze: a o co chodzi z tym sodem Fusiu bo ja nic takiego na opakowaniu nie widzę :-o chyba, że nie jestem na bieżąco :-/////
sodu powinno być w karmie max. 0,30% a w Acana Grassland jest go aż 0,62% i trochę mnie to martwi. Ostatnio pisała o tym Dorszka w sekcji o suchych karmach.

Tą informację (ilość sodu) można znaleźć u nich na stronie

>>>>>>>TU

Choć powiem szczerze, że do dziś nie dokopałam się do informacji ile sodu ma PoN
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

dzięki Fusiu <pokłon> nie zmienia to faktu, że zostajemy przy acana g. , może coś się jeszcze trafi z wartościowych karm w przyszłości to wtedy będziemy myśleć nad zmianą :-)
Zablokowany