Gato Agilis Cattus*Pl
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Gato Agilis Cattus*Pl
Jaki błysk w oku

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
W ramach przerwy od wyczerpującego zlecenia pogrzebałam w zdjęciach.
Pociecha z tego mojego misia jest

Byliśmy na kontrolnym usg i wszystko jest w najlepszym porządku. A tak mnie weci straszyli, że jak nie będę podawać urinary to będzie z kotem źle. Nie podaję i jest dobrze. Pan doktor nie miał do czego się przyczepić. Zero zastrzeżeń :-)
A tak w ogóle, to nareszcie Gaton troszkę nabrał masy i nie jest już taką chudzinką. Szczupły nadal, ale już nie chudy <mrgreen> Ważyłam dzisiaj misia i waga pokazała 7,20kg
Pociecha z tego mojego misia jest

Byliśmy na kontrolnym usg i wszystko jest w najlepszym porządku. A tak mnie weci straszyli, że jak nie będę podawać urinary to będzie z kotem źle. Nie podaję i jest dobrze. Pan doktor nie miał do czego się przyczepić. Zero zastrzeżeń :-)
A tak w ogóle, to nareszcie Gaton troszkę nabrał masy i nie jest już taką chudzinką. Szczupły nadal, ale już nie chudy <mrgreen> Ważyłam dzisiaj misia i waga pokazała 7,20kg
- Miss_Monroe
- Moderator
Gato nabiera masy chyba przez zbliżającą się zimę <lol> . Piękny jest, po prostu piękny <zakochana> . Gato ma pieprzyk na nosku?
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Tak <zakochana>Miss_Monroe pisze:Gato ma pieprzyk na nosku?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Pociecha i w dodatku jaka piękna /pociecha :-)
<zakochana>
<zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudna pociecha
Gosiu ile będę czekać, żeby i u mnie był taki grzeczny misio? <lol> <lol> <lol>
Gosiu ile będę czekać, żeby i u mnie był taki grzeczny misio? <lol> <lol> <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Soniu, kiedy cały urok w tym, ze oni nie są grzeczni <lol> Tysiąc pomysłów na minutę <mrgreen>
Gaton jest rozrabiaką, może juz nie tak szaloną jak był malutki, ale nadal łobuzuje. Kocham go ogromnie.
Gaton jest rozrabiaką, może juz nie tak szaloną jak był malutki, ale nadal łobuzuje. Kocham go ogromnie.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To fakt, łobuzuje z wdziękiem i szalone ma pomysły, nie da się nie śmiać, tylko że chyba będę się musiała gdzieś poza domem stołować, bo w domu nie ma szans robić jedzenia <lol> <lol> <lol>
Dzisiaj łobuz bezczelnie zeskakując z drapaka zamiast skoczyć na grzybka na dole i na ziemię, to sobie zrobił zeskok na Tamisiową głowę i na ziemię i poleciał sobie
Zero poszanowania dla starszych <lol>
Dzisiaj łobuz bezczelnie zeskakując z drapaka zamiast skoczyć na grzybka na dole i na ziemię, to sobie zrobił zeskok na Tamisiową głowę i na ziemię i poleciał sobie
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
No cóż, Gato do dzisiaj lubi sobie przeskoczyć nad Lunką, co spotyka się z mega oburzeniem z jej strony <lol>
Początki też takie mieliśmy, że my do jedzenia to i Gaton też do jedzenia, naszego <lol> no nie dało rady, to karmiłam dziecinę w tym samym czasie jego jedzeniem kiedy my jedliśmy. Gatunio uwijał się ze swoim i leciał do nas sprawdzić, że może coś, gdzieś spadło <mrgreen> ale już siedział grzecznie i nie wchodził nam do talerzy <lol>
A z czasem się nauczył... no prawie... bo śniadanie potrafi mi skubnąć, jak zrobię głupotę i postawię je na biurku. Taki biały serek na przykład lubi bardzo <lol>
Początki też takie mieliśmy, że my do jedzenia to i Gaton też do jedzenia, naszego <lol> no nie dało rady, to karmiłam dziecinę w tym samym czasie jego jedzeniem kiedy my jedliśmy. Gatunio uwijał się ze swoim i leciał do nas sprawdzić, że może coś, gdzieś spadło <mrgreen> ale już siedział grzecznie i nie wchodził nam do talerzy <lol>
A z czasem się nauczył... no prawie... bo śniadanie potrafi mi skubnąć, jak zrobię głupotę i postawię je na biurku. Taki biały serek na przykład lubi bardzo <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
A to ciocia Lena zapomniała w takim razie ostatnio pocałować w ten pieprzyk na nosku <diabeł> . Gato jest bardzo pociesznym i towarzyskim kocurkiemMago pisze:Tak <zakochana>Miss_Monroe pisze:Gato ma pieprzyk na nosku?