Jak kończę pracować to już nie... tylko kiedy siedzę przy kompie
Khaleesi & Mordimer
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
Niech mi to ktoś wytłumaczy.... Od 3 dni mam robotę w domu, więc popołudniami i wieczorami siaduję i pracuję. I od tych 3 dni Khaleesi jest tak spragniona uwagi i zabawy ze mną, że siedzi za moimi plecami i się drze jak opętana 
- Izabela AD
Ha ! U mnie podobnie! Jak siedzę przy papierach lub projektach to dopominają się o wielkie pieszczoty <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Moniko, od kilku lat pracuję w domu, teoretycznie mam pokój do pracy, ale pracuję w salonie na kanapie, bo Carlos stał w drzwiach i głośno miaukolił. Nie byłam w stanie pracować. Nie wiem, co robić w takich sytuacjach 
- Betuś
A dajcie spokój z tymi kotami <diabeł> Bohun to sie drze na całe mieszkanie "Miau, Miau" A my jak te glupki lecimy sprawdzić co sie stało. I co? Nic! Tak sobie wołał, dla kaprysu <lol> <lol> <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
U mnie Kaycia drze japę jak tylko do komputera siądę <diabeł> <lol>
Z kolei jak wracam do domu po kilku godzinach, to nawet na minutę Tysonowi nie mogę zejsc z oczu, ten to normalnie zawodzi z rozpaczy <lol>
Z kolei jak wracam do domu po kilku godzinach, to nawet na minutę Tysonowi nie mogę zejsc z oczu, ten to normalnie zawodzi z rozpaczy <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No i co? Skończyłam na dzisiaj robotę i Kalisia poszła spać. <diabeł>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
No wiesz co Moniq? To nie mogłaś teraz dopiero zacząć roboty, skoro Kalinka raczyła zasnąć <lol> ?
A co przepraszam teraz będziesz robiła, kot śpi, praca zarobiona... bez sensu zupełnie
A co przepraszam teraz będziesz robiła, kot śpi, praca zarobiona... bez sensu zupełnie
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol>
U nas też Dziubul, jak tylko widzi włączony komputer i nas przy nim to japa mu się drze w niebogłosy. <lol>
U nas też Dziubul, jak tylko widzi włączony komputer i nas przy nim to japa mu się drze w niebogłosy. <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Bo kociaste nie chcą żebyśmy się przepracowali <lol>

- Dominikana
A te koty są fajne
u nas też, jest podobnie ale najgorzej jak gotuje, wówczas drze się, wiesza na spodniach ... ale znalazłam sposób, wkładam go na lodówkę i jest spokój ... jaśnie Pan Kot obserwuje z wysokości <lol> <lol> <lol>