Fado "pobawił" się konkretnie
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No nie wiem, mi osobiście brzuch Gatty nie bardzo się podoba, i nie wiem, czy ta ciąża się "donosi". Ale staram się być dobrej myślimimbla pisze:Wysyp będzie! Jak ja się strasznie cieszę!
U Arabiki nawet nie zaglądaliśmy, ile może być, bo u niej to nawet piłeczkę pod palcami już się wyczuwa, i z wrażenia zapomniałam poprosić, a teraz to już raczej do porodu jej męczyć wizytami nie będę. Zobaczymy, co z tego wszystkiego wyniknie...
Najbardziej się cieszę, że ten Gamoń się sprawdził, bo tu już nożyczki przyszykowane były <diabeł>
Teraz czekamy na Clarę, ona ciągle niegotowa. Ale chyba i ona się szykuje <mrgreen>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Yola
- Kontakt:
Taki sliczny chlopczyk nie moze byc gamoniem. On jest uroczy. <zakochana>
Swoja droga, jesli opisywana w innym watku teoria jakiegos weta, gloszaca, ze glowy kocurow rosna po "pompowaniu" jest prawdziwa, bedziesz musiala niedlugo powiekszac otwory wejsciowe w kocich budkach, bo sie Fadus nie zmiesci <lol>
Swoja droga, jesli opisywana w innym watku teoria jakiegos weta, gloszaca, ze glowy kocurow rosna po "pompowaniu" jest prawdziwa, bedziesz musiala niedlugo powiekszac otwory wejsciowe w kocich budkach, bo sie Fadus nie zmiesci <lol>
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent