Wita Was Wega :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ewcia

Re: Wita Was Wega :)

Post autor: Ewcia »

cheshire pisze:Sliczna i jaka fotogeniczna <zakochana>
Juz jutro zobacze ja na zywo :-) Jak przygotowania? Ja juz popakowalam wiekszosc rzeczy a Newton jeszcze nie wie co go czeka :D
Przygotowania zupełnie na luzie :) z takim fajnym towarzystwem bedzie na pewno superowo <mrgreen> No i w końcu ciocia bedzie mogła osobiście wymiziac Newtonka <rotfl> Ale sie cieszę, ze sie uda spotkać <tańczy>
Wegunia jak by cos przeczuwala, jak ją pakowałam to sie tak blisko mnie trzymała, jakbym miała gdzieś sama wyjechać i ją zostawić w domu.... Nie spuszcza mnie z oka bo przecież ONA tez jedzie :haha: :haha: :haha:

Cioteczki.... BARDZO, bardzo dziękujemy za tyle miłych słów :kwiatek: :roza:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Ewcia pisze:Jak przystało na Panią Domu - Wegunia pomaga w wywieszaniu prania ;)

Obrazek

no może byś podała kolejną rzecz?....
Obrazek

a po skończonej robocie .... czas na odpoczynek... no co się tak dziwisz?
Obrazek

trzeba korzystać z ostatnich promieni słoneczka....
Obrazek

a potem można zapolować na muszkę :)
Obrazek

pozdrawiamy cieplutko i trzymajcie za Nas jutro kciuki :)
Prześliczna jest Wegunia.....na pewno dziś wszystkich na wystawie oczarowała :-)
Awatar użytkownika
Ewcia

Hej cioteczki, już jesteśmy po wystawie.... ufff było troszkę kilometrów, ale Wegunia zniosła je bardzo, bardzo dzielnie. Będzie z niej podróżniczka <tańczy>
Co do oceny to uzyskałyśmy Ex2, ale my to pikuś przy tym jak zaszalał Newton ( Ex1, CAP, NOM BIS, BOS neuter). Karolina pewnie dziś pójdzie spać wniebowzięta <aniołek> GRATULACJE dla Newtonka :)
Awatar użytkownika
cheshire

Post autor: cheshire »

Dzięki Ewcia :) Chciałam do Ciebie pisać, mam nadzieję, że bez problemów dojechaliście. Miło było się spotkać i do następnego, bo Wegunia jeszcze nie jedną wystawę zawojuje (ocenę i opinię sędzimy miała super - BTW ja za chiny nie umiem tej karteczki rozczytać <mrgreen> ) a ja chyba zdecyduję się z Newtonem do Premiora dociągnąć.
P.S. Po tych emocjach juz chyba mi migrena przeszła <lol>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Cudna Wegunia <serce> <serce> <serce> pięknie i kolorowo tam macie <roll>
Cieszę się, ze tak dobrze zniosła podróż i wystawę, dzielna koteczka :kotek:
Awatar użytkownika
Ewcia

cheshire pisze:Dzięki Ewcia :) Chciałam do Ciebie pisać, mam nadzieję, że bez problemów dojechaliście. Miło było się spotkać i do następnego, bo Wegunia jeszcze nie jedną wystawę zawojuje (ocenę i opinię sędzimy miała super - BTW ja za chiny nie umiem tej karteczki rozczytać <mrgreen> ) a ja chyba zdecyduję się z Newtonem do Premiora dociągnąć.
P.S. Po tych emocjach juz chyba mi migrena przeszła <lol>
:) Faktycznie pismo sędzina ma iście lekarskie.... chyba pójdę do apteki, żeby to rozczytać.... tylko jest jeszcze jeden problem :haha: nawet nie wiem w jakim to języku czy czeski czy angielski :haha: :haha: :haha:

Gdy spakowałam ją do samochodu, podrapałam pod bródką i powiedziałam, że teraz jedziemy do domku to zaczęła mruczeć :kotek: Dobrze, że szybciej wyjechałyśmy do domku, bo Wegunia po powrocie już jest wypoczęta, najedzona i kuwetka też była.... teraz czas na szaleństwo i jeszcze raz szaleństwo :))))) :haha: :haha:

I powiem Wam jeszcze jedno <tańczy> jeszcze nigdy /tak jak podczas wystawy/ Wegunia mi tyle czasu nie przesiedziała na kolankach i dawała się tak długo miziać <tańczy> <serce> <tańczy>

Tak myślałam, że załapałaś bakcyla i teraz będziesz śmigać na wystawy :D super! Trzymam za Was kciuki! <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> Po takim sukcesie to i migrena sobie poszła :-D
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Pięknie opala buziaczka <zakochana>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Gratulacje dla Was i koteczkow :kwiatek: i kolejnych sukcesów na wystawach :-)
Awatar użytkownika
Ewcia

Kasik pisze:Cudna Wegunia <serce> <serce> <serce> pięknie i kolorowo tam macie <roll>
Cieszę się, ze tak dobrze zniosła podróż i wystawę, dzielna koteczka :kotek:
Dziękuję Kasik, dla mnie też było to ważne, aby cała ta wyprawa odbyła się bezstresowo....
Awatar użytkownika
Ewcia

beev pisze:Gratulacje dla Was i koteczkow :kwiatek: i kolejnych sukcesów na wystawach :-)
Dziękujemy Beev :) :kwiatek:
Zablokowany