<lol> No kiedy przyznam szczerze, ze mi jakos ta nasza Dorszka na "strasznie smutna i zawiedziona" nie wyglada <lol>
Wiec albo to naturalny zyciowy optymizm
Albo Dorszka potajemnie lubi kudlacze <lol>
Dorszka pisze:Nie, Dziurawka wygląda już jak mały elf, z takimi spiczastymi uszkami, raczej rozwija się w stronę Yamahy <lol>
Za to kremówka watolinowa, ale nastroszona, więc chyba tylko będzie straszyć, ale wąsiki ulizane, więc jeszcze dla Yamahy nie wszystko stracone.
Cała nadzieja w mojej prostonosej pyzie <lol>
I już wiem, czyja to wina! MYSZY!!!! Kto mnie tu od farciar wyzywał, i to mnie, czekającą na Arabikę bis już ponad 5 lat
Czas pomsty nadejdzie... <mago>
doczytuję i co widzę??? <lol>
Odszczekuję farciarstwo ;) Choć mnie się bardziej Potworzasta Pyza podoba, stopu na zdjeciu nie widać, to mi się podoba i już <lol> Z Dziurawką farta chyba jednak nie miałaś, tez mi na LH wygląda.
Życzę nie kudłatego farta w następnym miocie
I rozumiem, że jak już Frezja raczy zdecydować się na macierzyństwo, to mogę się spodziewać samych LH w miocie w związku z zapowiedzianą zemstą? <strach> <lol>
yamaha pisze:<lol> No kiedy przyznam szczerze, ze mi jakos ta nasza Dorszka na "strasznie smutna i zawiedziona" nie wyglada <lol>
Wiec albo to naturalny zyciowy optymizm
Albo Dorszka potajemnie lubi kudlacze <lol>
Jedno i drugie, ale przede wszystkim nauczyłam się nie boksować z rzeczami, które są nie do wygrania. Wiesz, to z branży "Daj mi rozum, żebym mogła odróżnić jedno od drugiego". A do kudłaczy nic nie mam przecież, miałam mieć początkowo hodowlę brytkowo-norwegową, mój pierwszy norweg był już prawie kupiony równolegle z Clarą w hodowli Makaranta <diabeł>
Mysza pisze:doczytuję i co widzę??? <lol>
Odszczekuję farciarstwo ;) Choć mnie się bardziej Potworzasta Pyza podoba, stopu na zdjeciu nie widać, to mi się podoba i już <lol> Z Dziurawką farta chyba jednak nie miałaś, tez mi na LH wygląda.
Życzę nie kudłatego farta w następnym miocie
Dziurawka profilek ma boski, Potworzasta na pewno będzie potężniejsza, już jest bezszyjna, co uwielbiam w kotach, ale profil zapowiada się Fadusiowy <diabeł>
Mysza pisze:I rozumiem, że jak już Frezja raczy zdecydować się na macierzyństwo, to mogę się spodziewać samych LH w miocie w związku z zapowiedzianą zemstą? <strach> <lol>
Nie, nigdy w życiu, samych farcianych czekoladek i lilaczek z bielą <lol>
Się tu czarownic namnozylo <hm> <lol>
Kurde człowiek ma 10 min przerwy w pracy i traci na jeden wątek bo tu taka produkcja, ale i mi od razu weselej <mrgreen>
Yamaha, pękam Ty się normalnie do gipsu pchasz dziewczyno <lol>
A ta Matka Wszystkich Agilisow taka wyrozumiala <święty>
Ale każdy chyba przyzna, że Chabrowej Mademoiselle nie da się nie lubić
Zaraz zaraz <yamaha> <yamaha> <yamaha> ,a to profil Fadusiowy jest brzydki <wsciekly> <zły> <shock>
Ja własnie taki mam przed oczami i jest najpiękniejszy na świecie ,a jeszcze jak wisi z rozety albo półki do połowy brzuszka ku mojemu przerażeniu jest najcudniejszy na świecie idę sobie stąd bo mi królewienkę obrażają <lol>