Xavier vel Wedel & Ives
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Xavier vel Wedel
Nie wiem, we wtorek będziemy u weta to się dowiem wszystkiego, ale mam od razu napisane jakie antybiotyki działają i że dużo się tych bakterii namnożyło, więc to chyba do leczenia będzie.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
No właśnie. A u nas brak antybiogramu , więc to mam nadzieję nic złego.Co prawda robiłam posiew w ludzkim labie , ale to chyba nie ma znaczenia .
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Beatko ,a gdzie robiłaś badanie ?
Jak w ludzkim mają inne normy ( i koszmarne podejście przy określonej ilości nie robią antybiogramu bo żurawina dobije ,a to nieprawda , u kotów żurawina nie działa według ostatnich opublikowanych badań ech..... no dupa przepraszam ) , Escheriche coli trzeba leczyc i to koniecznie w mordkę jeża <wsciekly> <zły> zawsze pod górkę , do tego to się leczy długo ,a potem profilaktyka żeby nie wylazło.
No mnie już ręce opadają , to jest naprawdę zamknięty krąg .
No miałam skończyć Akademię Medyczną ale nie była w modzie jak był mój czas ( lekarze biedę klepali) ale życie mnie zmusiło i od zawsze poszerzam wiedze medyczną i już mam dość nieuków i abnegatów i procedur które mają na celu wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy z naszych kieszeni ,a w żadnym wypadku wyleczyć !!
Jak w ludzkim mają inne normy ( i koszmarne podejście przy określonej ilości nie robią antybiogramu bo żurawina dobije ,a to nieprawda , u kotów żurawina nie działa według ostatnich opublikowanych badań ech..... no dupa przepraszam ) , Escheriche coli trzeba leczyc i to koniecznie w mordkę jeża <wsciekly> <zły> zawsze pod górkę , do tego to się leczy długo ,a potem profilaktyka żeby nie wylazło.
No mnie już ręce opadają , to jest naprawdę zamknięty krąg .
No miałam skończyć Akademię Medyczną ale nie była w modzie jak był mój czas ( lekarze biedę klepali) ale życie mnie zmusiło i od zawsze poszerzam wiedze medyczną i już mam dość nieuków i abnegatów i procedur które mają na celu wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy z naszych kieszeni ,a w żadnym wypadku wyleczyć !!
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ja też <wsciekly>Danusia pisze:(...) już mam dość nieuków i abnegatów i procedur które mają na celu wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy z naszych kieszeni ,a w żadnym wypadku wyleczyć !!
No w ludzkim labie robiłam Danusiu
I tak miałam iść do weta ...
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jako ,że zapomniana miejscówka na parapecie powróciła do łask wklejam małe porównanie :-)
Tu w wieku równiutko 4-mcy

A tu w wieku 1roku 9 m-cy

<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Tu w wieku równiutko 4-mcy

A tu w wieku 1roku 9 m-cy

<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Poduszka się skurczyła <serce> bo kotek taki słodki maluszek nadal <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ach <zakochana> <zakochana>
Jak te poduszki się szybko kurczą.....

Jak te poduszki się szybko kurczą.....
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No, bo kto to, na gotowanie włącza taka poduszkę? <lol> To dobrze, że coś nie coś z niej jeszcze zostało <lol> <lol> <lol>
Wedelku, tak ci pańcia zniszczyła poduszeczkę

Wedelku, tak ci pańcia zniszczyła poduszeczkę
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Muszę drugą dokupić i będzie O.K <mrgreen>
- Dominikana
Uwielbiam takie porównania <serce> No podusia faktycznie się skurczyła <lol> <lol> <lol>