Jeszcze chwila bo najpierw idę zobaczyć nowe fotki Missy <chyba_ty>yamaha pisze:<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
<yamaha> juuuz ? (no moja niespotykanie olbrzymia cierpliwosc jest juz znana na forum przeciez <lol> )
Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris
Yami specjalnie dla Ciebie, ale więcej fotek nie robie dopóki nie kupie aparatu wrrrrr

wczoraj Moris wszedł na najwyższą półke w pokoju a pańcia mało zawału nie dostała że spadnie

półki wzmocniłam, dekoracje w szafie a Moris szczęśliwy, ale ja dalej stoje pod pólkami <shock>

drapanie do szafki gdzie są piórka i smaczki

wczoraj Moris wszedł na najwyższą półke w pokoju a pańcia mało zawału nie dostała że spadnie

półki wzmocniłam, dekoracje w szafie a Moris szczęśliwy, ale ja dalej stoje pod pólkami <shock>

drapanie do szafki gdzie są piórka i smaczki

- yamaha
- Genius Loci
Re: Moris
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Teraz to ja rozumiem <roll>
Jaki on jest sliczny <serce> <serce> <serce>
Jaki malutenki jeszcze <roll>
No i widze, ze jakies jedno zdjatko sie uchowalo na poleczce.... choc pewnie nie na dlugo <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Pancia ! Daj kotkowi smaczka !
No i tylko mam nadzieje, ze po ten aparat to juz za momencik jedziesz, zeby na popoludnie byly nowe fotki

Teraz to ja rozumiem <roll>
Jaki on jest sliczny <serce> <serce> <serce>
Jaki malutenki jeszcze <roll>
No i widze, ze jakies jedno zdjatko sie uchowalo na poleczce.... choc pewnie nie na dlugo <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Pancia ! Daj kotkowi smaczka !
No i tylko mam nadzieje, ze po ten aparat to juz za momencik jedziesz, zeby na popoludnie byly nowe fotki