Miot Y: Negra i Fado
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot Y: Negra i Fado
Czekamy cierpliwie przygotowani, chociaż trochę zasmarkani <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A ja się już nie mogę doczekać, żeby zobaczyć je na żywo <mrgreen>
- Karola
Marzenko, ja się z Toba zamelduję pod drzwiami Truskaweczki, mamy obie w miarę niedaleko do Dąbrowy <diabeł>Sonia pisze:A ja się już nie mogę doczekać, żeby zobaczyć je na żywo <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No ja mam teraz już trochę dalej :-)Karola pisze:Marzenko, ja się z Toba zamelduję pod drzwiami Truskaweczki, mamy obie w miarę niedaleko do Dąbrowy <diabeł>Sonia pisze:A ja się już nie mogę doczekać, żeby zobaczyć je na żywo <mrgreen>
Wczoraj udało mi niestety tylko na 10 sekund zobaczyć Panią Wąsikową <zakochana>
Jaka ona jest śliczna. Drugiej mi się nie udało zobaczyć, bo była w tyle i w ogóle to ciemno było.
Truskawko jak tam po pierwszej nocy? :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Marzenko to ja Tobie zazdroszczę i tych 10 sekund <lol> <diabeł> chyba za mało się postarałaś <roll>
Myślę ,że w Wojtusiowie cała rodzinka ostro zajmuje się nowymi członkami rodziny <mrgreen>
Myślę ,że w Wojtusiowie cała rodzinka ostro zajmuje się nowymi członkami rodziny <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To Dorotka pobłądziła troszkę i się szukałyśmy <mrgreen> Poza tym było już bardzo późno więc się tylko 5 minut widziałyśmy, bo Wojtuś to się już doczekać nie mógł :-)Danusia pisze:...chyba za mało się postarałaś <roll> ...
Mam nadzieję, że Dorszka dojechała sprawnie wczoraj do domu.