No ciekawe co to może być?yamaha pisze:<lol> <lol> <lol> No akurat to o czym mysle, to dosc malo "ja" moge polecac...
Z moja jedna jedyna Missunia <lol> <lol> <lol>
Moris Mikesz i Fidonia
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Moris
Myślę, żeby się półeczki nie marnowały, to powinnaś na nich poustawiać różne myszki, piłeczki itp. bibeloty.
Morisek już będzie wiedział jak je poukładać i będzie miał super zabawę przy okazji <lol>
Morisek już będzie wiedział jak je poukładać i będzie miał super zabawę przy okazji <lol>
- beev
Super pomysł <lol> będzie miał zajęcie na cały dzieńSonia pisze:Myślę, żeby się półeczki nie marnowały, to powinnaś na nich poustawiać różne myszki, piłeczki itp. bibeloty.
- Dominikana
Zdjęcia Moriska super - rośnie kociaczek <zakochana> Świetnie, że ma tyle pólek do dyspozycji :-)
Pomysł z kocią dekoracją superowy tylko pytanie jak pańciu się to spodoba <lol> <lol> <lol>
Pomysł z kocią dekoracją superowy tylko pytanie jak pańciu się to spodoba <lol> <lol> <lol>
- beev
Pańcio zakochany w koteczku bezgranicznie <zakochana> pozwala mu na wszystko, razem jedzą, śpią i trzymają sztame poleczkowa <lol> dziwny ten mój TZDominikana pisze:Zdjęcia Moriska super - rośnie kociaczek <zakochana> Świetnie, że ma tyle pólek do dyspozycji :-)
- Dominikana
Ja musiałam odgruzować ostatnio parapety, bo Teo z rana robi obchód ... w każdym oknie musi posiedzieć z 10 minut <lol> <lol> <lol>